- 20 Mayıs 2011
- 23.107
- 10.131
- 1.873
çok can yakar. şut performansı da muazzam jankat olmasa çok iyi bir golü vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakasız dediğin 10 numara abi işte nasıl alakasızO dedigin oyuncular cok alakasiz biliyorsun demi?
Raspodori hucumcu, ayrica homesick.
Samardzic alirsan Sara taca cikiyor.
Asprilla'nin tapusunu alirdim boyle patlama gucu yuksek genc oyuncular lazim cunku ama 22 milyon euro bencede cok, pazarlik yapip 16-17 civarina alinmasi gerek.
Safkan 10 numara ile alakalari yok bence o oyuncularin.Alakasız dediğin 10 numara abi işte nasıl alakasız
İkisi de 10 numara
Takımda safkan 10 numara var mı şuanda
Raspadori için safkan değil okey, daha çok forvet özellikleri var ama 10 no da baya iyi bence bizde aranan profilSafkan 10 numara ile alakalari yok bence o oyuncularin.
Seneye yabanci kurali 10+4 oluyor.Raspadori için safkan değil okey, daha çok forvet özellikleri var ama 10 no da baya iyi bence bizde aranan profil
Samardzic direk 10 numara. İkisi de cuk oturur bize.
Neee.. ?bonservisi alınmıs
Fakir dembelesi demiştik''sol içe girip sağ ayağıyla attığı şutu da görünce tamamen emin oldum bu çocuk atanamayan dembele. bana aynı dembele’nin enrique eli değmeden önceki zamanlarını hatırlatıyor. gayret ederse ve futbola kafayı takarsa bambaşka şeyler çıkabilir bu çocuktan çok daha fazla süre alması lazım. opsiyon maddesi can sıkıyor biraz daha uyguna koydursaymışız keşke.''
alintidir