#22 Yáser Asprilla

O dedigin oyuncular cok alakasiz biliyorsun demi?

Raspodori hucumcu, ayrica homesick.

Samardzic alirsan Sara taca cikiyor.

Asprilla'nin tapusunu alirdim boyle patlama gucu yuksek genc oyuncular lazim cunku ama 22 milyon euro bencede cok, pazarlik yapip 16-17 civarina alinmasi gerek.
Alakasız dediğin 10 numara abi işte nasıl alakasız

İkisi de 10 numara

Takımda safkan 10 numara var mı şuanda

Raspadori için safkan değil okey, daha çok forvet özellikleri var ama 10 no da baya iyi bence bizde aranan profil

Samardzic direk 10 numara. İkisi de cuk oturur bize.
Seneye yabanci kurali 10+4 oluyor.

O dedigin pozisyon icin 23 yas uzeri oyuncu almaya kalksan bu defa kadro kurmakta epey zorlanacagiz, daha dogrusu kimi yollayacaksin?

Samardzic alinsa bile Sara'nin dakika alma suresi epey azalir ve bence birbirine benziyorlar oyun anlayislari olarak.

Icardi gitse bile bir kisi daha gitmesi gerekiyor ve bu durumda orta saha icin arzulanan o hayvani orta saha oyuncusu da alamayiz.

Daha Lang'in bonservis konusu gelecek sezon sonunda.

Asprilla olmasa bile baska bir genc oyuncu alinabilir gibi duruyor.

Her an bişeyler yapacak gibi ama yapamayan topçulardan. İnşallah bi seviye atlar tete gibi yok olup gitmez.

Kritik bi maçta sağlam bi füze geçirecek gibi ziyech gibi. O zaman kalkışa geçer

Izlenmesi keyif veren topcu.

''sol içe girip sağ ayağıyla attığı şutu da görünce tamamen emin oldum bu çocuk atanamayan dembele. bana aynı dembele’nin enrique eli değmeden önceki zamanlarını hatırlatıyor. gayret ederse ve futbola kafayı takarsa bambaşka şeyler çıkabilir bu çocuktan çok daha fazla süre alması lazım. opsiyon maddesi can sıkıyor biraz daha uyguna koydursaymışız keşke.''

alintidir

''sol içe girip sağ ayağıyla attığı şutu da görünce tamamen emin oldum bu çocuk atanamayan dembele. bana aynı dembele’nin enrique eli değmeden önceki zamanlarını hatırlatıyor. gayret ederse ve futbola kafayı takarsa bambaşka şeyler çıkabilir bu çocuktan çok daha fazla süre alması lazım. opsiyon maddesi can sıkıyor biraz daha uyguna koydursaymışız keşke.''

alintidir
Fakir dembelesi demiştik

Geri
Üst Alt