#22 Yáser Asprilla

Rotasyon degil net ilk 11 oyuncu olursa ancak bu yüklü bonservis verilir yoksa yedek oyuncu icin cok fazla olur.

Okanball'a uygun bir isim de okanın elinde gelişmesi hiyerarşi takıntısı içinde formayı temelli alması çok güç muhtemelen bonsu aldıracak kadar parlamayacak bu yüzden yoksa kumaş çok iyi.

Ayakları fazlasıyla temiz ya. Dışarıdan bakınca asla öyle bir tekniğe sahip olduğunu düşünmezsin.

Her an bişeyler yapacak gibi ama yapamayan topçulardan. İnşallah bi seviye atlar tete gibi yok olup gitmez.
Çarpılırsın reis... Adam 3 defa net araya milimetrik paslarla Oshimen i pozisyona soktu. Dikkat ettiysen Asprilla girdikten sonra Oshimen başka bir oyun oynadı. O pasları atabilen adam yok takımda :) 2 tane muazzam uzun pas attı orta sahadan regista gibi. Açtığı ortalar cok tehlikeli. Değerlendiren olsa en az biri gol olurdu bu akşam. Biraz daha pişerse muazzam bir topcu bence. Çalım hız şut pas herşey var. Tecrübe eksikliği ve azcık daha gelişmesi lazım. Haricinde öyle hiçte bişey yapamayan değil valla

Potansiyelli bir çocuk. Barış Alper'in bize transfer olduğu yaşta. 3 sene sonra başka bir noktaya gelebilir.

ulan hem bunu hem langi nasil alacaz ya seneye mutlaka baris sara birileri satilmali bu iki adama kaynak icin

oha oyun zekası mı yok : ) boştaki adamları nasıl görebildiğini görmediniz sanırım, kim boştaysa sahayı genişten görüp ona atabiliyor, araya koşanları görüp atabiliyor, sıfıra indirebiliyor daha ne : ) oyun kurucu kanat zaten daha çok, baya pasları ile takımı besliyor bence
Dediğin şeyler yetenek. Yetenekli topçu ama kupa maçında ve bu maçta hala yanlış yerde pas denedi, yanlış yerde şut çekti. Genelde çalım kararları doğru barış gibi zorlama çalıma çok girmiyor.

Lang’ı zaten tanıyordum, herkes bok atarken gelmeli de demiştim ama Asprilla da videolarda belli konularda net iyi duruyordu.

Kupa maçında bok gibi diyen tipler de gelip övmeye başlamış, bu çocuk doğru işlenirse tam modern futbol oyuncusu. Repertuarı da çok geniş.

Lang’ı zaten tanıyordum, herkes bok atarken gelmeli de demiştim ama Asprilla da videolarda belli konularda net iyi duruyordu.

Kupa maçında bok gibi diyen tipler de gelip övmeye başlamış, bu çocuk doğru işlenirse tam modern futbol oyuncusu. Repertuarı da çok geniş.
O tiplere topluca bir ceza verilse olmaz mı?

Geri
Üst Alt