#22 Yáser Asprilla

Eleştirdiğimizde kızanlar oldu ama biz çarşambanın gelişini perşembeden söylüyoruz

Renato yerine listeye aldığı adama 4 maçta 1 dk bile süre vermemiş

Renatoyu en kötü dün yarım saat oynatırdı bunun yerine yazmış olsaydı hem fena mı olurdu

IMG_20260319_232707.webp

Çok fazla forma şansı bulamadı, kumaşı iyi gibi ama 20 milyonluk bir oyuncu mu? Şimdilik kesinlikle değil.
Oynasaydı bu yatırımı hak eder miydi? Sanmam.

Tabii ki oynamayacaktı yav ne bekliyordukki

Nhaga devre arası gelen ve bizim olan tek adamken onu almak zaten ya sözleşme gereği ya da aptallıktı.

6-7 milyona denemelik topçu. üzeri kesinlikle ödenmez. yazın bence böyle bir teklifte bulunuruz. satıştan %50 paylı gibi . kumaş var ama biz dünyadaki en yarışçı takımlardan biriyiz. olmasını bekleyecek vizyon da yok taraftar da yok.

şampiyonlar ligi serüveni bitti eminim kendi kendine benim burada ne işim var diyordur.

Üç harfli marketlerde satılan güçlü sprey leke çıkarıcı gibi isim.

Kayiplara karisti, aslinda kagit üstü ya bu yada boey transferi gereksizdi. Yaseri yönetim mi aldi okanmi istedi bilmem ama magdem geldi berbat bir futbolcu olmadi süre en azindan belirli oyunculari dinlendirmek icin oynatilmaliydi. Yani bizim teknik ekipbi de anlamak zor, transferin bitimine yakin en azindan belirli bir maclarini izleyin zaten bu gelse cok az süre alir kararina varirsaniz transfer olmasin deyin.

Kayiplara karisti, aslinda kagit üstü ya bu yada boey transferi gereksizdi. Yaseri yönetim mi aldi okanmi istedi bilmem ama magdem geldi berbat bir futbolcu olmadi süre en azindan belirli oyunculari dinlendirmek icin oynatilmaliydi. Yani bizim teknik ekipbi de anlamak zor, transferin bitimine yakin en azindan belirli bir maclarini izleyin zaten bu gelse cok az süre alir kararina varirsaniz transfer olmasin deyin.
Asprilla u23 icin alindi zaten

Geri
Üst Alt