#22 Yáser Asprilla

Asprilla u23 icin alindi zaten
Iste daha iyisini alabilirlerdi bos yere kontenjan harcadilar, yani 6-7 milyonluk bonservisi olsa neyse bir deniyelim mantigi ile getirseler ok derdim ama bastan belli 20 milyon bonservisi var ve bu oyuncu cok iyi cikmadikca zaten alamazdik. Yani laf olsun diye transfer yapilmis.

Çok hareketli ve takibi zor adam. Daha fazla süre alnalı

Bende lang kadar süre alsa lang tan daha etkili olacağını düşünüyorum. Yaşı daha genç fiyatı daha ucuz. Lang malesef 30m bayılıp alınacak bi topçu değil malesef.

Adama doğru düzgün süre vermedi ki Sir Okan.. Biraz forma şansı bulsa açılacak gibi.

Kupada Alanya maçındada kötüydü

Hemen yok ilk 11 şu bu uçmayın abi.

Son dakikalardada atamadığı çalım var orda gitti zaten uzatma devresi

Adama doğru düzgün süre vermedi ki Sir Okan.. Biraz forma şansı bulsa açılacak gibi.

Bütün gençleri de böyle harcadı işte. Fark attığımız maçlarda Kaan gibi bitik adamları oyuna alıyor ama kötü olduğumuz maçlarda yüzüne bakmadığı adamları kurtarıcı olarak sahaya atıyor.

eli sargılı adam kendini sakınarak oynuyor normal olarak o yüzden o sargı çıkana kadar toparlamaz. Okan bey de forma adaleti olsa Asprilla'ya daha çok şans verirdi. Hiyerarşiye göre kadro yapmasına her defasında çıldırıyorum sportif direktörü hoca yapmışsın gibi his veriyor.

Yunus varken ne asprilla'sı yaa

İş çıkartmayın şimdi hocamıza

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son dk şutu kaleyi bulsaydı lang'dan önce garantilerdi bonservisinin alınmasını

Hala bir yerde şampiyonluk golü atacak hissiyatim var gençler maçı mi olur Göztepe mi bilmiyorum

Valla en azından topa vurabiliyor gibi geldi çocuk bana, lang için harcanan mesai buna harcansa harbiden sanki daha iyi olacakmış ama bu dakikadan sonra olur mu okan o riski alır mı bilmiyorum

ya bunun gibi çocukların üstüne düşeceksin şans vereceksin ohoo kim uğraşacak
yok mu abi hazır adam sahaya atalım direkt

ya da OB gidiyor mu gidiyosa ona göre konuşalım

topu biliyor

mağuro ile yaptigi al ver bile bi beceri

lang degil 30 mülyon 15 mülyonluk top bile oynamadi

asplla yi gorelim Gtepe de mümkünse

Sane de dönüyo heralde

Çok basit al-ver yapabilen bir futbolcumuz varken kapanan takımlara karşı ceza sahası dışından şut tehditi gerekirken niye 1 kez olsun bu çocuğa sorumluluk verip daha erken atmıyoruz. Sürekli aynı şeyleri aynı şeyleri beklemenin bir faydası yok.

Dün takım leş ötesi ilk 35 dakikada top dahi yapamamışız aksiyon al sahaya at ne kaybedebiliriz ki zaten 2 pas yapamıyoruz.

Lang, Yunus kötü 10 numarada sorunun var bu çocuk 10 numarada da iş yapabilirdi.

Olmuş bir an üstüne konuşmak basit ama önemli olan o cesurluğu gösterebilmek.

Geri
Üst Alt