Haber 22 Yaşındaki Zeynep Mestan, Turgutluspor'un Teknik Direktörü Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000174481.webp

Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Turgutluspor, teknik direktörlük görevine 22 yaşındaki Zeynep Mestan'ı getirdi.

Zeynep Mestan: “Eleştirilerin olacağını zaten bekliyorduk ama bu konuda şu an için yapabileceğimiz bir şey yok. Ben Spor Bilimleri Fakültesi mezunuyum. Futbol oynadım, vakit ayırdım. Yaklaşık 10 senedir futbolun içerisindeyim. Bunun cevabını inşallah sezon sonunda, şampiyon olduğumuz zaman vereceğiz.”

Zeynep Mestan; "Hücum futbolu oynatmak istiyorum."

Zeynep Mestan: "Avrupa'dan Pep Guardiola'yı örnek alıyorum. Türkiye'den de Sergen Yalçın'ı örnek verebilirim."

10 senedir futbolun içindeyim ne yav😁😁

Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Turgutluspor, teknik direktörlük görevine 22 yaşındaki Zeynep Mestan'ı getirdi.

Zeynep Mestan: “Eleştirilerin olacağını zaten bekliyorduk ama bu konuda şu an için yapabileceğimiz bir şey yok. Ben Spor Bilimleri Fakültesi mezunuyum. Futbol oynadım, vakit ayırdım. Yaklaşık 10 senedir futbolun içerisindeyim. Bunun cevabını inşallah sezon sonunda, şampiyon olduğumuz zaman vereceğiz.”

Zeynep Mestan; "Hücum futbolu oynatmak istiyorum."

Zeynep Mestan: "Avrupa'dan Pep Guardiola'yı örnek alıyorum. Türkiye'den de Sergen Yalçın'ı örnek verebilirim."

Sergen yalcini, at yarışı tüyoları için takip ediyor sanirim. Herif teknik direktör degil

Sergen Yalçın mı ya hadi bi

Örnek diye vere vere Sergen Yalçın'ın adını vermesi biraz komik olmuş ama yine de başarılı olsun... 22 yaş hayli genç elbette de yani TD olduğu yer de amatör kümelerden biri işte... Ben istiyorum kadın antrenörler, başkanlar, yöneticiler, hakemler, spikerler, yorumcular vs çok olsun futbolun içinde... Tabi en azından bizdeki erkekler kadar liyakatli insanlar olarak sayıları artsın manasında, laf olsun diye değil... Umarım oyuncuları falan ciddiye alır, düzgün davranır da uzunca ömürlü olur işi...

Ekibimize katildigi an ic savas cikar. Zurnao bedavaya imza atar, Irfan hocayla yumruk yumruga girisirler.

Geri
Üst Alt