#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

yerine daha etkili bir oyuncu alabilirmiys

statta cıldırdım arkadaş. 2 pozisyon verdik 2 side bu adamın top kaptırışı yüzünden gerci musleranın tuttugu topta bizimkiler durdu ahmet ilhan denen lavuk devam etti. eboue bu adamdan daha cok bindirme yapıyor. gerci kazım ayda yılda bir bindirme yapıyor. bu adamın yerine allahaşkına adam bulun mertan oynasın ve ya başkası farketmez. statta delirtti beni. bukadar gamsız top oynanırmı lan.

Biz görüyosak FT 100 defa görüyordur merak etmeyin bunu.. devre arası ipi çekilir.

Boş adam.Resmen takımda sırıtıyor.Çektiği 1 şut dışında her hareketi olumsuz

berbatti hic begenmedim umarim ikinci yarida yedek kulubesinde olur

Takimin en yeteneksiz topcusu. Yakistigini dusunmuyorum takima. Tez zamanda kulubede olmasini saglayacak bir transfer gerek.

Top tutma ve yardımlaşmayı takım savunmasını iyi yapıyor bence bu yüzden oynuyor ve fazla alternatif de yok ama formsuz olduğu gerçek bayadır hemde....Transfer olursa yedek olacaktır ama dediğim gibi 1-2 şeyi çok iyi yapıyor onun dışında da hiçbir şey yapmıyor zaten..

Bizim takımda bu haliyle en fazla yedek olur.Güvenilip yola çıkılmaz 1 maç iyi 5 maç kötü

İşin garibi bu adamın Melo vs yabancılarla arası çok iyi, yedek kalırsa takımda huzursuzluk çıkarabilecek potansiyeli var bence.

Mertan oynasa ne kaybetcektik yaaa pff.

bence tam ikinci yarı futbolcusu yedekten sokup enerji katacak bir oyuncu

kanatta oynayan adam çalım atmalı rakip eksiltmeli etkili ortalar açmalı zeki olmalı kazım da hiç biri yok iyi bir yedek olur hem forvete hem kanata ama ilk 11 oynamasın artık engin baytar az sürede bile ne kadar etkili olduğunu gösteriyor adamda yetenek var futbol zekası var. kazımın arkasında eboue gibi müthiş bir bek oynamasına rağmen bir çok maçta vasatı aşamıyorsa ısrar etmenin bir anlamı yok

@colin_kazim08 colin kazim-richards

ilk yari bitti taraftarimizdan ayrilali 1 gun oldu ama simdiden onlari cok ozledim biran once lig baslasin ve onlara kavusiym..

elmanderin yedegi olabilir ..

Geri
Üst Alt