#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Konusun bakalim simdi. Yonetime sallayin. Ne sekil bir rezaletti Kazim'i transfer etmek. Anlatin.

Biraz sansi olsa hattrickte yapacakti bugun. Kazim hakkinda atip tutanlar 5 mac sonra I love you kazim diye tempoda tutacak yakinda.

kendi evladımız aydından 4 senedir ne gördük ki, biraz da başkalarının evlatlarına sahip çıkalım... futbol topu ayağına yakışıyor en azından...

takımda oyuna isyan eden sayılı adamlardan biri olması ironikti

Hadi bakalım kazım, yüzümüzü kara çıkarma, o kadar destekledik seni. İnşallah daha çok goller atacan yeni stadımızda.

nazar degmesin herkesi yüzünü kara çıkartıcak galiba tü tü tü maşallah kazımım:)

Açık söylemek gerekirse çok rahat .Özellikle attığı goldeki rahatlığı ve umursamazlığı güzel. strese girmedi. Ayrıca girdiğinden sonra ceza sahası içindeki neredeyse her topu aldı. Tamam çok becerikli değil belki ama en azından deniyor. 6 pasta 3 defa kafa vurdu 1 kaleci,1 direk 1 servete pas. Ayrıca kuvvetli yapısıyla rahatsız ediyor.

Umarım güngeçtikçe artan bir futbol grafiğine sahip olur.

İyi geceler

Kazım transferine kızıyordum ama şöyle bir düşünüyorum. Adamlar bizden aldıkları adama (Emre kazmasına) bizden fazla sahip çıkarken.

Bizde onlara inat bu adamı gazlayarak performansını arttırmasını hatta onları kendi silahlarıyla bile vurmamızı saglayabiliriz. Zor gibi geliyor ama neden olmasin ?

Gol atmasına çok sevindim

hagi nin yüzünü kara çıkartmıyacak belli...

Konusun bakalim simdi. Yonetime sallayin. Ne sekil bir rezaletti Kazim'i transfer etmek. Anlatin.

Biraz sansi olsa hattrickte yapacakti bugun. Kazim hakkinda atip tutanlar 5 mac sonra I love you kazim diye tempoda tutacak yakinda.

Tamam.

118 80 80 80 Kazim Feneri ........ :D

Kanım ısınmaya başladı Kazım'a.. Çok da faydalı olabileceğini düşünüyorum

47 yıllık Ali Sami Yen'de attığı gol ile tarihe geçme nasibini aldı...

Şans böyle bişey...

Fener'de oyna yıllarca bişeye yarama...

Gel Galatasaray Tarihine geç hemide bir golle...

Hayat Garip Vesselam...

Gayet iyi başladı Kazım Galatasaray forması ile. İstikrarı yakaladığı ve devam ettirdiği sürece bizlerin de onu desteklemekten başka alternatife sahip olmadığımızı düşünüyorum. Formanın hakkını versin, adı Kazım olsun, önemli değil.

Geri
Üst Alt