#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kazım icin birsey ne tartısmaya ne de kalp kırmaya deger. Adam bu iste yapıcak birsey yok. Bozuk saat misali senede 1 kaç gol atıyor.

Ben de senin kadar böyle yorumlar yazıp, bir şeyden anladığını zannederken başkalarını anlamadığıyla eleştirerek aslında bir şeyden anlamadığını belli eden adam görmedim.

Noktalama işaretlerini doğru koyarsan, ne yazdığını anlayabilirim. Her şey birbirine girmiş gibi.

2 gol bir asistini.

Hocam Allah aşkına

Kazım'ın iyi ayağı var neye yarıyor.

Topa iyi vuruyor neye yarıyor.

Gol mü atıyor ? hayır

Asist mi yapıyor ? hayır

Kazım'ın en iyi yaptığı iş lakayık tavırlarıyla taraftarı çileden çıkarmaktır.

Yunus Can'ın bir yorumu vardı her şeyi güzel özetliyor ''Kazım yaa iyi olsa ne olur kötü olsa ne olur''

Lan çılgın, oradaki noktalama işaretleri doğru zaten. Türkçe dersi verdirtme şimdi kendine.

Tek bahane olarak savunmaya katkı sağlıyor felan felan.Ofansta zerre bir halt yiyemeyen adamı beğeniyorsunuz, ben 2 sağ bek çıkalım deyince auuuvvv

Engin Baytar'ın bencillik yaptığı pozisyonlar aynı değil bir kere.Laf oyunlarını geçelim.Adam sıfırdan pozisyn yaratıyor bu özelliği sayesinde.Kaleciyle karşı karşıya kaldığında da bir şekilde topu verir.Kazım'ın heba ettikleriyle aynı şey değil.Baroş'un ayağı Kazım'dan daha düzgün.O poziyonları cömertce de harcayabilir.Birşey diyemezsin.Adam bu işin profu zaten.Kaldı ki Baroş'un harcadıkları da Kazım kadar net değil.

Zaten Kazım'ın sene başından beri girdiği pozisyon da o 5 tanesidir.

kazim, sirti donuk oynar, top tutar, eboueyle iyi anlasir, firsat buldu mu iyi ortalari paslari vardir falan filan

millet izlemedigi shaqiriyi istiyor sonra kazim les diyor delleniyorum. kazim les degildir. kazim bu takimin onemli bir parcasidir. defans yapmasi senin hosuna gitmeyebilir de ben begeniyorum sag kanattaki uyumu. sirf calim atmiyor diye adami bicemem k. bakmayin. son zamanlarda iyi oynamadigini biliyorum ama yine de eboue varken sag kanattan iyi hucumlar yapiyoruz ve pozisyon vermiyoruz, en az 3 tane atiyoruz zaten. daha ne diyem bilemedim. sakir mi diyem. HA ONU DIYEM SEVERSINIZ KISA, CALIM ATIYOR FLN. gokhan tore de iyi o da kisa calim atiyor.

Ben biliyorum da kim olduğunu, neyse. Serhat olsa Kazım'ı savunduğum mesajları beğenir mi la?

Lan çılgın, oradaki noktalama işaretleri doğru zaten. Türkçe dersi verdirtme şimdi kendine.

Ben de senin kadar böyle yorumlar yazıp, bir şeyden anladığını zannederken başkalarını anlamadığıyla eleştirerek,(Virgül) aslında bir şeyden anlamadığını belli eden adam görmedim.

Başka öğrenmek istediğin bir şey var mı?

"aslında"dan önce virgül koyan ilk Türk gencisin.

Saygılar.

rezilliğine kaldığı yerden devam etmesi yine şaşırtmadı.

göze batmadı yani.

Bu adamı çılgınca savunanlar vardı.İsim yazmayacağım.H.C,R.A,U.K,S.B

Şu forumda, Yunus Can kadar bir şeyden anlamayıp, her şeyden anladığını zanneden bir adam görmedim.

Şu forumda; Yunus Can kadar, bir şeyden anlamayıp, her şeyden anladığını zanneden bir adam görmedim.

Uğraşma olm, canın yanacak işte. Te Allah'ım, konuyu saptırıyoruz senin yüzünden. Laf yiyenin Türkçe'ye b.k atması da yeni moda.

#bence2000ler bunlarla dolu.

Sabır ya, herif hâlâ bağlaçtan sonra virgül koyuyor, çıldıraczağım.

Değil pek. "Yazıp" kelimesinden sonra virgül koyulmaz.

Evet, onu biliyorum da yazarken pek dikkat etmedim. Öteki arkadaş hâlâ uğraşıyor, virgül eksik diyor ben ona takıldım. Hatta sadece "yazıp"la alakalı bir olay da değil, o ekin adını şu an hatırlayamadım ama normalde onun kullanımından sonra virgül olmuyor.:tiphat:

Şu forumda; Yunus Can kadar, bir şeyden anlamayıp, her şeyden anladığını zanneden bir adam görmedim.

Uğraşma olm, canın yanacak işte. Te Allah'ım, konuyu saptırıyoruz senin yüzünden. Laf yiyenin Türkçe'ye b.k atması da yeni moda.

#bence2000ler bunlarla dolu.

Sabır ya, herif hâlâ bağlaçtan sonra virgül koyuyor, çıldıraczağım.

Yunus'un savunmak sanamı kaldı? Admine bak hizaya gel.

Herkese eşit ol.

bırakılım defans yapıyormuş demeyi renkdaşlar, sağ kanat adamı bu defans yapmasından çok ofansif alandaki oyunu önemlidir. ha tabiki defansa katkı sağlamalıdır kanat oyuncuları ama bu adam ofansta hiçbir şey yapmıyor. eboue varken iyiydi diyenlere katılmıyorum. o kazım'ın değil eboue'nin iyi oyunundan kaynaklıydı. ataklarımızın çoğunu eboue geliştiriyordu, kazım'da eboue'ye yardımcı oluyor ve pek sırıtmıyordu. eboue gitti, kazım takımın en zayıf halkası konumuna geldi.

Geri
Üst Alt