#23 Colin Kâzım Richards

Kiraya da gerek yok satın gitsin. Gerçi kazıma gelene kadar takımdan gönderilmesi öncelik çok adam var

Tapatalk ile gönderildi

Cevap: #23 Kazım Kazım

Nasıl profosyonel futbolcu bu ve bunun gibiler anlayamıyorum. Nasıl o kadar kilo alırsın, nasıl kendini hazır tutmazsın anlaşılır gibi değil.

1-2 aya fiziğini toparlar ve faydalı olur. Ama bu kadar elikeyiflik olmaz.

Gole kadar uyuşuk uyuşuk dolaştı golden sonra açıldı çalımlar falan ama eskiden daha hızlıydı şimdi hızı kalmamış Sergen'i hatırlattı kilosuyla maaşallahı vardı.. Drogba'dan bile daha iri yarı duruyordu sahada kilo verip form tutarsa faydalı olur ama

Dün rezil bir top oynadı. Ama el mahkum, ihtiyacımız var ona.

takima positiv hava katiyor. özellikle yabancilar ve yerliler arasi bir köprü gibi. futbol olarak da cok seyler bekliyorum bu yil.

Kazım'ın kalitesi tartışılmaz lakin istikrar yok adamda.Bu sene yoğun maç tarfiğinde Kazım ve Amrabat'ın performansklarını üst üste koyarsak; üst düzey bir kanat oyuncusunun performansı kadar bir durum ortaya çıkar.İnşallah iyi şeyler katarlar.Geçmiş senelerde ki gibi inişli çıkışlı performans gösterirlerse şayet ikisi de gönderilip Arjen Robben alınmalıdır...

Kazım mı kilo almış ? Adam instagramda yazın yaptığı çalışmaların fotolarını atıyordu, twitterdan Los Angelesta antremandayım diye twit atıyordu, sandığınızın aksine yazı boş geçmedi bu adam. Ve de tek maçtan 15 dkde adamı karalamaktan ne haz alıyorsunuz merak ediyorum.

Kazım'ın kalitesi tartışılmaz lakin istikrar yok adamda.Bu sene yoğun maç tarfiğinde Kazım ve Amrabat'ın performansklarını üst üste koyarsak; üst düzey bir kanat oyuncusunun performansı kadar bir durum ortaya çıkar.İnşallah iyi şeyler katarlar.Geçmiş senelerde ki gibi inişli çıkışlı performans gösterirlerse şayet ikisi de gönderilip Arjen Robben alınmalıdır...

:trollface:

Kazim patlama yapsa Takim'in Star'i olur demedi demeyin, ama cok iyi biliyorum o Patlama'yi hic bir zaman yapiyacak, adam 30 yasinda degil ama yinede yapmiyacak, biliyorum cünkü :)

Geri
Üst Alt