#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Dün top gelmediki sahada olsun, onun dışında ben yine istekli gördüm önemli olan bu.

dün bence istekliydi ama ona hiç top taşıyamadılar.Ardada gereken asistleri yapmadı,tam tersine saçma sapan sürekli kaleye şut attı.Arda bencil oynamasaydı dün Kazımla gol bulabilirdik.

Kazım elinden geleni yapmaya çalışıyor ayrıca dün Kazım'a adam gibi bir tane top atamadık ya..

Bu adam en fazla sağ açık ve ikinci forvet olur.Forvet olarak yük bindirmeye gerek yok. Umutluyum tabi ki.

Giovanni Dos Santos gibi heryerinden yetenek fışkıran bi adamı almayıp gidip onun bunun oynatmadığı oyuncular almakta üstümüze yok.

Adnan Sezgiinden ricam Bilica ve Selçuk Şahinide alsın da kurtulalım

Giovanni Dos Santos gibi heryerinden yetenek fışkıran bi adamı almayıp gidip onun bunun oynatmadığı oyuncular almakta üstümüze yok.

Adnan Sezgiinden ricam Bilica ve Selçuk Şahinide alsın da kurtulalım

Giovani de Tottenham'in vazgeçilmez ismiydi zaten. 15 gol, 10 asistle falan oynuyordu. Kendimizi kandirmayalim, Giovani'nin Barcelona altyapisindan çikmis olmasi disinda hiçbir olayi yok, ki o bile arti olarak sayilmamali.

Giovani de Tottenham'in vazgeçilmez ismiydi zaten. 15 gol, 10 asistle falan oynuyordu. Kendimizi kandirmayalim, Giovani'nin Barcelona altyapisindan çikmis olmasi disinda hiçbir olayi yok, ki o bile arti olarak sayilmamali.

Dediğin gibi hiçbir olayı olmadığı için dünya kupasında ne fransa bıraktı nede başka takım show yaptı adam . Türkiyeye onun tekniğinde adam Riberyden başka gelmedi boşa konuşmayalım......

Kazım ın bu senesi altın yılı olacak. gol atmaya başlayınca seversiniz...

Antrenmanlarda döktürmüş bu hafta Sivas'a golü var büyük ihtimalle ,Stancu zaten oynatılmaz.

Forvet oynamaya devam eder ve özel hayatına çeki düzen verirse dikiş tutturur yok sağa çekilir ve eski yaşamına devam ederse İngiltere 2. ligine doğru yelken açar.

Sağ açık oynayacağı yegane sağ açık.Belki bir Keita olamaz ama ona yakın özellikleri var. Güçlü, sırtına adam alıp geçer.

Colin Kazim is yapar Bizde Sivasa karsi önde oynarsa iyi oynar

İlk yarı ilerde tek kaldı çok etkisiz gözüktü,Stancu'nun girmesiyle kendini bulsada yorgunluktan son hamlelerde yetersiz kaldı.

Yinede vasatın altına düşmedi.

İkinci yarıda gayet etkili gördüm, zamanla daha iyi olacak.

Forvette de, sağ açıkta da sıfır etkinlik.

Her zaman oldugu gibi belli bir futbol standardinin uzerinde geziyordu Kazim reis.

ayhan ve baristan pas aldigini hatirlamiyorum 90 dkkda

Geri
Üst Alt