#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Adam fenerde herşeye doydu karıya kıza olsun artık uslu çocuk takılıyor onun için futbol oynama vakti artık :)

Eskisehirspor macindaki performansiyla degil Pino, Arda bile kesemez Kazim´i. Nasil yeterli degil anlamadim. Geldiginden beri takimda fark yaratmaya calisan tek futbolcu.

Katiliyorum. Ileride fizik olarak eziliyoruz cogu maclarda. Kazim forvetimize tam anlamiyla güc katti. Umarim daha da iyi olur.

Çok iyi bir çıkış yakaladı ama, Pino herzaman kapasite olarak Kazımdan 1 gömlek üstündür

3 gol 4 asist daha yapsa kendisi geldiğinde Kazım ne yapar sorusuna içimden verdiğim cevapları dürüm yaptırıp bana yedirtecek diye korkmuyor değilim. Korkut lan o zaman beni Kazım iyi gidiyorsun yerim ben dediklerimi

Galatasarayımıza fayda versinde gerisi önemli değil, eskide nerde oynamış ne yapmış beni alakadar etmez.Kazım şuan evli ve kendiside bunun bilincinde, eski hataları burada yapacağını sanmıyorum, kendisini futbola verdikten sonra bir sıkıntı olmayacaktır.

Seni alanıda sena her maç forma verenede her maçta saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.Keitadan sonra bu.İşte bizim takım.

sag acik olamazzzz

ortaya gecti son 15 dkk ve 2 pozisyon yaratti savasarak

benim dunyada kazim sitilinde bir sag acik izlemisligim yok

hizli degil, donusleri yavas, kivrak degil, top teknigi oralama ustu degil, savunmasi iyi degil

ama kazim gibi cok forvet izledim

kuvvetli, kafa toplarinda etkili, hirsli, sert shut ceken

sag acik olamazzzz

hizli degil, donusleri yavas, kivrak degil, top teknigi oralama ustu degil, savunmasi iyi degil

Sol açık var, adı Kewell. Hızlı değil, dönüşleri yavaş, kıvrak değil, müthiş bir top tekniği yok, savunması iyi değil.. uzar gider.

Pres yapan 2 kişiden biri. Diğeri de Sabri. Özellikle oynadığı bütün maçlarda tek başına pres yapıp, yardım alamayınca sinirleniyordu bu duruma. Bugün Sabri de katıldı. Takım pres yapmıyor.

sag acik olamazzzz

Kazımdan sağ açıkolmaz lafı doğru değil, Kazımın en etkili olduğu maçlar sağ açık oynadığı maçlardır, zaten kendisininde gol yükünü taşıyabilecek bir özelliği yok.Ardanın stiline benzer bir oyuncu Kazım, top saklayabilen fiziğini kullanan , iyi şutlar atabilen bir oyuncu.Bugun iyi olmamasının sebebide kendisine atılan abudik gubidik paslardır, 5-6 pozisyon rahat hatırlıyorum Kazıma doğru atılan saçma yerlere giden.

Ortaya geçince etkili olmadı Kazım, geriye gelip top alınca etkili oldu, zaten kendisinin top ayağına gelince etkili olan bir adam olduğunu söylemiştim.Arda'nın etkisiz kalmasının sebebide buydu işte ona gelen daha doğrusu gelmeyen paslar.Kazımda aynı sorunu yaşadı bugun hepsi o.

Kazım daha markajdan kurtulmayı bilmiyor, ne Arda'sı Onur ?

Ardayla kıyaslıyorsunuz ayıp be.Ardanın tırnağı olamaz.Bu adam sağ açıkta etkiliyse Keita neydi?Uçak mı?Bizi artık kimse kandıramaz.Burası Galatasaray burası büyük kulüplerin çöplüğü ikinci sınıf bir anadolu takımıdeğil.Gökhan zanında Kazımınıda al git Adnan Efendi

Maçın en iyisiydi bence.İlk yarı pek beğenmedim ama 2. yarı en çok çabalayan,en yaratıcı oyuncumuzdu .Kazım´ı bugün eleştirmek ayıp olur.

Geri
Üst Alt