#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Hayri cund doğru konuşta ne söylediğini anlayalım eğer söyleyecek bir sözün varsa tabi.Fnar fnar,pffft gibi şeyler değil.

Bu adam fenerin bize attığı en büyük kazıktır.Dikkat edin bu adamdan sonra fener yenilmedi.Bu sene 5 milyonluk teklif vardı niye satmadık bilmiyorum.Takımımda yedek bile olamaz.Galatasaray forması giymek bu kadar rahat olmamalı.Bu forma herkese nasip olmamalı.Aydın bile bundan iyi.

Ahahahahahah ! :asd:

Bu mağlubiyet akşamımızda, bana kahkaha attırdın ya, sağolasın usta. :tiphat:

mesajina pfffft lafini uygun gordum digerine de fnar fnar fnar bu kadar basit

Maçın başındaki bir iki pozisyon dışında berbattı. Kendini düzeltir umarım.

mesajina pfffft lafini uygun gordum digerine de fnar fnar fnar bu kadar basit[/QUO Çok ukalaca,çok basit ve sıradan.Kendimi senin seviyende görmüyorum bundan sonra söyleyeceklerinide ciddiye alıp cevap bile vermem kandi seviyende yorumlarına devam edebilirsin.Sonuçta bu forum benim değil ve buraya kaydolurken zeka yaşı istemiyorlar.

mesajina pfffft lafini uygun gordum digerine de fnar fnar fnar bu kadar basit[/QUO Çok ukalaca,çok basit ve sıradan.Kendimi senin seviyende görmüyorum bundan sonra söyleyeceklerinide ciddiye alıp cevap bile vermem kandi seviyende yorumlarına devam edebilirsin.Sonuçta bu forum benim değil ve buraya kaydolurken zeka yaşı istemiyorlar.

aydin kazimdan daha iyi diyenden zeka yasi testi istememeleri hata, katiliyorum. kendini benim seviyemde gorerek kendini yuceltmemen de mutevazi kisiligini gosteriyor. izdivacta is yaparsin SHERIFF

kazım çok yeteneksiz bir oyuncu sadece mücadele ile olmuyor teknik oyun zekası çok düşük 11 oynaması fiyasko

Kazım çıkıp Sercan girseydi çok mantıklı bi değişiklik olacaktı.

:o burada önemli olan kazımın çıkacak olması.

Bence 4-4-2 de Sercan ile değişmeli oynamalı forvette.Kanat oyuncusu için çok ağır

Bunun gibi çok pozisyon var gerçekten, hücum sırasında kendi istediği, düşündüğü olmayınca oyunu izliyor, bırakıyor. Bir de bunun Kazım'da dibinde oyuncaya pres yapmama şekli de mevcut.

hocam keita gelmesin kazım var diyenler düşünsün allah aşkına

kazımla koca sezon geçer mi?

Ya hiç oynatmasınlar ya da golcü olarak forvete alsınlar. Çünkü orta sahada zarardan başka bir şey vermiyor takıma. Saklandığı anlarda 1 kişi eksik oynatıyor bizi. Ama gol vuruşlarında sanki Baroş'tan bile daha soğukkkanlı ve yetenekli gibi gözüküyor.

Geri
Üst Alt