#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Iyi oynadigi zaman gercekten zevk veriyor. Gercekci olmak gerekirse, geldiginden beri faydali oldu aslinda. Attigi goller, yaptigi asistler dikkate alinmali yani. Oyun icinde ritmini yakalayamadigi maclarda da gercekten eksik oynuyoruz. Ama Kazim disinda gercek bir sag kanat oyuncumuz olmadigi icin formaya en yakin isim su anda. Türk olmasi da avantaj.

Ayrica isler kötü gittiginde isliklanan ilk isim olmasi da hosuma gitmiyor. Haksizlik ediliyor. Biraz sevgiye, destege ihtiyaci var. O da Engin gibi geldiginden beri yanlis yapmamaya calisiyor, Galatasaray´i cok önemsedigini gösteriyor.

Hıncal ulucun gecen haftaki yazısında Kazımı ağır şekilde eleştirmişti.Bugun baktım bugunde eleştiriyo,oyunun en kötüsüydü yorumlarında bulunmuş.

Hıncal reis bunuyor galiba yavaş yavaş :asd:

Hıncal ulucun gecen haftaki yazısında Kazımı ağır şekilde eleştirmişti.Bugun baktım bugunde eleştiriyo,oyunun en kötüsüydü yorumlarında bulunmuş.

Hıncal reis bunuyor galiba yavaş yavaş :asd:

Kazim bir mac cok cok iyi oynuyor, kendine hayran birakiyor adeta ama sonra en az 3-4 mac sahada hic görünmüyor.

Kazım 4-5 maç istikrarı yakalamadan bir şey demek doğru değil. Artık şu istikrarı yakalasın.

Fm'deki performansının aynısını sergilemesi gerçekten enteresan. Tesadüf veya Fm yapımcılarının ustalığı mı bilemem. :)

Oyunda da, mesela ilk maçlarda oynatmayı düşünmesem de resmen coştu. 3 maçta 3 asist 4 gol ile oynadı. Dedim değiştirmeyeyim artık Kazım'ı. Yanılttı beni, oynasın. Sonra 10 maç oldu, durum hala 3 asist 5 gol sadece. Ne olduğunu anlayamadım, Türkiye Kupası maçına denk geldi, dedim son kez oynatayım, sonra zaten devre arası transfer yaparım sağ kanada. Arka arkaya 2 maçta bu sefer 4 asist 2 gol attı.

Fm'deki performansının aynısını sergilemesi gerçekten enteresan. Tesadüf veya Fm yapımcılarının ustalığı mı bilemem. :)

Oyunda da, mesela ilk maçlarda oynatmayı düşünmesem de resmen coştu. 3 maçta 3 asist 4 gol ile oynadı. Dedim değiştirmeyeyim artık Kazım'ı. Yanılttı beni, oynasın. Sonra 10 maç oldu, durum hala 3 asist 5 gol sadece. Ne olduğunu anlayamadım, Türkiye Kupası maçına denk geldi, dedim son kez oynatayım, sonra zaten devre arası transfer yaparım sağ kanada. Arka arkaya 2 maçta bu sefer 4 asist 2 gol attı.

Adamlar çözmüş demekki Kazımı :)

Keitadan sonra isterse 3 gol atsın bizi mutlu edemicek fazla..

Yardır biraz kazım şu sağdan

Hadi Kazim, Ankaragucu macin en køtu macin olur insallah

Kazım 10 maç yok ses seda yok 1 maç iyi oynadımı millet çıkıp ben demiştim diyor.Hiç inandırıcı değilsiniz.Felipe Melo olayına döndü.Keşke herkesin geçmişte ne konuştuğunu çıkarabilsek.

Kazım iyi oynadı takım ileriye aktı .

Allah'ını seviyorsan böyle oyna her zaman buna çok ihtiyacımız var.

İstikrar bir sağlasa Reis'lik statüsüne gecicek ama bir hafta ovup bir hafta yeter bee dedirten oyunu devam ettıgı surece Kazım takımın Reis'lerinden olamaz, bu soyledıklerım Engin içinde gecerli asıl o istikrar saglayıp dikine oynamaya devam ederse takımın en onemli oyuncusu olur.

Çift forvette 2.forvet olarak oynarsa çok faydalı olur.Sağ kanatta istikrar beklemeyin derim.

Bugün bende Kazım'ın golünü bekliyorum. Zaten ondan başka bi de Arda atar başka gol atacak adam yok takımda bence.

İlk 11 belli mi ? NTVSpor geçiyordu ama bilmiyorum.

evde kalmis giz evladi gibi

satsan satilmaz atsan atilmaz

günü gününü tutmuyorum

bir standard getirse performansina

sağ forvet ya da 2.forvet gibi oynamalı normalde ,eboue sağaçıkta oynamalı !ama kazım 2 maç sağ açıkta mücadelesiyle ,savunmaya yardımıyla katkı verdi,ankaragücü maçında hücumdada kendini konuşturdu ,arkasında eboue oynarsa zaten etkili olur ama yine yeteneğini konuşturursa sağ açık kazımındır. istikrar şart !

Kötü oynadığını düşünmüyorum.Etkili değildi fazla ama sahada doğruları yapan,ne yaptığını bilen bir kaç topçudan biriydi.Oyun disiplinine bu denli sadık bir Kazım görüceğimi hiç düşünmezdim.Haftalardır en önemli artısı bu sanırım.

Geri
Üst Alt