#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

rjkaardı özlüyorum 27 yedi adamın listesini adnan polata veriyor hiçbiri alınmıyor zaten pinolyu canayı o aldırmadı biz türkiyenin ronaldinhosu yni abdul kader keitayı satıyor üstüne adam gibi adam almıyoruz tek diyeceğim şey böyle byük bir tarhi oln br takımı 10. sıraya getirdiniz ya yazıklar olsun

:akansular::akansular:

Kazim iyi futbolcu...a yildiz derseniz ,DEYIL!Ama bizde cok is yapar ve cok can yakar :) :)

Direkten dönen topunda üzüldüğünü sezdim bende üzüldüm keşke gol atsaydı taraftar ile barışsaydı diye çok geçmeden golünü attı Fb'den gelmiş olması beni ilgilendirmiyor işini doğru yapıp ekmek yediği takıma hizmet ettikten sonra umarım iyi işler yaparsın Colin Kazım.

Kadere bak. Serdar Özkan kenarda, K. Kazım takımda. Önümüzdeki bir iki maçta ikisinede verilen şans eşitlenecek. Arda Serdar ikilisini sahada birarada görmek bize haram.

Duygusallık insana özgüdür, Kazım’ı anlamak insani görevdir

Ka Kazım duygusal bir çocuk. Onu anlamaya çalışın. Onu tanıyın ondan sonra hoşgörünüzü mü kullanırsınız, eseflerinizi mi yollarsınız sonra karar verin.

Yabancı bir çevrede yetişmenin farkını yakalayın.

Gurbetçilerimizin de bize zor uyum sağladığını bir düşünün...

Ka Kazım’ı önce futboluyla değerlendirin.

Lig tv muhabiri Pınar kardeş soruyor;

-Vücudunuzdaki dövmeler….

Kazım’ın cevabı çok anlamlı,

-Küçük yaşta kardeşimi kaybettim. Vücudumdaki tattoo’ların hepsinin kendimce bir manası var. Sonra çok yakın bir dostumu da kaybettim. Ondan da çok hatıra var dövmelerimde. İstedim ki bu insanlar benimle beraber yaşasın her an.

Koptum!

Osman Tanburacı

vay bize aksettirilen neymiş adam duygusal beyler

antudan bir alıntı-ben sans verildi ve sabredildi kismina asla katilmiyorum..

6 ay oldu geleli ama kazim´dan artilari olmadi diyorum yani kazim da bu takimda yedek‚ as‚ donusumlu oynar

mesela

gecen ocakta yollandi‚ ondan once de 1 sene dedikodular oldu

hepsi yalan cikti‚ ingilterenin en prestijli gazeteleri ozur mesaji yayinladi

$ikeci dendi baskasi cikti

kelepce takti dendi‚ alakasi yok cikti

gece alkollu araba kaza dediler‚ 0 promil‚ gunduz 70km hizla virajda kaza raporu cikti

kopekleri koyun parcaliyor dediler‚ adamin 3 aylik yavru kopegi ortaya cikti

takim yenildi‚ alemlerde sabahladi dediler‚ babasi ve kiz arkiyla yemekte cikti.

bu esnada

BANA 1 ISIM VERINIZ ´kazim´ i savunmus.. klup icinden‚ disindan herhangi bir isim.. cikip basina agzinin payini vermis‚ oyuncusunu mundar ettirmemis bir isim verin..

TARAFTAR DISINDA 1 KISI YOK..

1 allahin kulu kendi oyuncusunu korumamis‚ baskan arda´yi korudugu kadar kazim´i korumadi..

buna yaniyorum...

ve rakibin en kootu 3 milyon euro kar ediyor sayende.. kazim potansiyelinde birini en az 3 milyona alirlar..

ben bunu hazmedemiyorum

ikinci husus‚ kazim´a neden teklif yok

hocan 1 aydir ben onu sildim diyor

geldigi gunden beri de aleyhine konusuyor.. tamam hoca hakli diyelim‚ basina sumuk gibi pislik lanse edersen adami kim alir???

madem oyle o zaman neden kadro disi birakmadin? antremanlarda ilk 11 oynatip‚ mac gunu kadro disina yazdigin adamdan hayir gelir mi?

tamam kazim kotu biri

ama aykut kocaman´in da insanlari idare etmedeki zaaflari kabak gibi ortada

şu bi çocuk bi oynasın ondan sonra görelim kazıma laf atanları sevınmesınler sakın sakın uyarıyorum

Başkan'ın çok sevdiği transferlerden ''Belki tutar diye aldık'' :D

O yüzden beklentim açıkcası yok,ama adam gibi olup formasının hakkını verirse,sevincinide hüznünüde bizimle yaşarsa,Kazım başımızın tacıda olabilir..

Kazım adamım ya.. Tam bir nigga :D

Duygusallık insana özgüdür, Kazım’ı anlamak insani görevdir

Ka Kazım duygusal bir çocuk. Onu anlamaya çalışın. Onu tanıyın ondan sonra hoşgörünüzü mü kullanırsınız, eseflerinizi mi yollarsınız sonra karar verin.

Yabancı bir çevrede yetişmenin farkını yakalayın.

Gurbetçilerimizin de bize zor uyum sağladığını bir düşünün...

Ka Kazım’ı önce futboluyla değerlendirin.

Lig tv muhabiri Pınar kardeş soruyor;

-Vücudunuzdaki dövmeler….

Kazım’ın cevabı çok anlamlı,

-Küçük yaşta kardeşimi kaybettim. Vücudumdaki tattoo’ların hepsinin kendimce bir manası var. Sonra çok yakın bir dostumu da kaybettim. Ondan da çok hatıra var dövmelerimde. İstedim ki bu insanlar benimle beraber yaşasın her an.

Koptum!

Osman Tanburacı

kazım rapper değilmiş beyler emo ymuş yanlış anons:D

Kazım'ı bu taraftarın hepsi ne zaman tam sever sizce?

TTArena'da Fenerbahçe maçında golünü atarsa işte Kazım'ı herkes sever.

Geri
Üst Alt