#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Yanlış eleştiri yapıyorsunuz.Bu adam Forvet oyuncusu değil.Bunu bile bile çok ağır eleştiriler var.Bir durun bakalım,daha sağ kanatta izleyemedik ki Kazım'ı.

Berbat oynamadı , tam tersine maçı kazanmak için yürekten oynayanların en başında geliyor . 11'de şu adam kadar olamayanlar var. Dakika 90 olmuş hala baskı yapmaya çalışıyor kendi başına bunları göz ardı etmeyin .

Takım ofansif futbol mu oynadi ki bu adamdan pozisyona girsin gol atmasını bekliyorsunuz .Geçiniz.

Yanlış eleştiri yapıyorsunuz.Bu adam Forvet oyuncusu değil.Bunu bile bile çok ağır eleştiriler var.Bir durun bakalım,daha sağ kanatta izleyemedik ki Kazım'ı.

Kazım forvette oynayamazsa başka hiçbir yerde oynayamaz .. kanatlarda oynadığı zaman oyunu yavaşlatır.. güçlü diye kanatlardan adam geçip bi orta açacağını da hiç düşünmeyin.. kazım yararlı olucaksa forvetten başka bir mevki de yararlı olamaz

Al işte;

Ali Turan - Misimovic vol.2

Sen Ali Turan'ı sağ bek oynat, adamı bir kez bile 90 dakika stoper görmeyelim sonra "kötü" diye sat gitsin.

Misimovic'i bir kaç maç sol açık oynat, sonra "kötü" diye kadro dışı bırak.

Kazım dediğin adam gezici forvet veya direk kanat oyuncusudur. Ama adamı Hakan Şükür gibi kullanmaya çalışıyoruz böyle bir rezillik olamaz.

Ya adam tek başına çırpındı durdu.Kimse yardım etmiyor.Top atmıyor.Pres yapacak,yardıma gelen yok.Elinden geleni yapmaya çalıştı.Ama yetmedi tabii.

böyle adamlar çabuk pes eder inşallah adamın içindeki şevki kırmayız

takımda 2-3 tane kaliteli yerlimizden biri

Bu adam sağ açık! Bu kadar net! Bunu rağmen forvet hatta üstte bir arkadaşın yazdığı gibi Hakan Şükür olarak oynatmaya devam edersek bu adamı kaybederiz...

Fenerdeki umarsızlığı kalmamış.Sağ açık bu adam.Forvet falan olamaz, pozisyon üretemeyen takımda erir gider forvet olursa.

Kazım'a kötü diyen yok zaten.Sadece bu isteğini bozmaması lazım.

öyle bir futbolcudur ki, sağ açık oynatıldığında aslında forvetti denir. forvet oynatıldığında da sağ açık.

sağ açık oynadığı maçlarda bütün aldığı topları ezer, kara delik gibi ona giden top takıma geri dönmez.

forvet oynarken de maç başına ortalama 4-5 kez topa dokunur.

En son Beypazarı maçında gördüm.Sakatlandı felan mı lan ?

Kazım forvette oynayamazsa başka hiçbir yerde oynayamaz .. kanatlarda oynadığı zaman oyunu yavaşlatır.. güçlü diye kanatlardan adam geçip bi orta açacağını da hiç düşünmeyin.. kazım yararlı olucaksa forvetten başka bir mevki de yararlı olamaz

Neden düşünmeyelim.İzledin mi sen hiç kazımı,milli takımda ya da Fenerbahçe'de?Boş boş konuşmayın ya,bu adam sağ kanat oyuncusudur.Fener maçında bize karşı forvet oynadı ve başarılı oldu diye,direk forvet damgası yapıştırmayın şu adama.Forvette yaptığı tek olumlu iş prestir,ki onun da artık olumlu bir tarafı kalmıyor,takımın oynadığı oyuna bakınca.Ne son vuruşları vardır ne de duvar olacak bir yapısı.

pino bundan daha iyiydi santraforda kazım'dan santrafor bu kadar olur 34 CKR 80 çek sağa..

Deneme yanılma transferiyli başarılı olur zaten takım olarak kötü oynarken eleştirmek pek mantıklı değil ve Hagi onda bir ışık görmüşse bekliycez arkadaşlar.

Eskiden fb'ye acıyordum Selçuk, Kazım gibi futbolculara sahip olduğu için. Bu bir gerçek mi, kabus mu bir baktım Kazım bizde!

Beni milli takımın eski teknik direktörüne küfür ettiren futbolcu sonunda Galatasaray'da! Ne kadar övünsek azdır.

Bu adama sağ açık diyenlerin suratına kahkaha atarak gülmek isterim. Adam ben forvet'im sağda oynayamam diye bas bas bağırıyor.

Galatasaray futbolcusu değil, açık ve net. Sezon sonu gider inşallah.

Geri
Üst Alt