#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

golün disinda vasatti sag kanatta hic bisey yapamiyor kendi kanadindan yardima da hic gelmiyor zaten

Birincisi, kazimi begenmedim.

Ama adam 6 aydir top oynamiyordu, uzun süre oynamadigini, ayagina top gelir gelmez belli oluyor zaten. Hic etkili olamiyor, eskisi gibi. Kewell gibi cogu zaman ezip duruyor toplari, agir kaliyor.

Oysa Kazim en cok topla oynamayi, top sürmeyi, calim atmayi sever.

Bu yüzden diyorum ki, adam henüz performans olarak %65'te falan.

Ama yineden faydali isler yapabiliyor. Aydini gördünüz iste ...

Kazım alternatif santrafordur diyenler, Aydın oyuna girdiğinde aradaki farkı göremedi sanırım. Kazım, ilk 11'de olmasa bile ilk 18'de mutlaka bulunması gereken ve takıma faydalı olabilecek bir oyuncu. 1 gol attı ve 1 golde de payı var.

Fenerbahçe'de kadroya giremeyen adamı Galatasaray'a kurtarıcı diye getirirsen işte böyle mantarlar.

Fenerbahçe'de kadroya giremeyen adamı Galatasaray'a kurtarıcı diye getirirsen işte böyle mantarlar.

Bu yorumu tek senden beklerdim zaten.Yahu ne alakası var,takım çok mu iyidi de Kazım mantarladı.Yeteri kadar mücadele ediyor,faydalı da olmaya çalışıyor.Kaç aydır top oynamamış,zamanla kondisyon problemini de aşacak.İstekli en azından.Kaç yıldır bu formayı giyip sürekli ilk 11de oynayan oyuncuları da görüyoruz.Kazım'ın yarısı kadar istekli değiller.Kazım istekli olduğu zaman Fenerbahçe'de hep forma buluyordu ayrıca.Aykut Kocaman yüzünden şans bulamıyorsa bu Kazım'ın performansından kaynaklanmıyordur.Senin mantığınla Misimovic de bizde kadroya giremeyen bir oyuncu.At çöpe gitsin.

Kazım'ın Fenerbahçe'de ki leş performasını da iyi biliyoruz, beş kuruşluk top oynamamıştı ordada. Ayrıca disiplinsizlikleri de cabası. Kondisyonmuş, cartmuş curtmuş geçiniz bunları. 1 ay sonra hırsı ve istediği de biter Kazım'ın.

Kazım'ın Fenerbahçe'de ki leş performasını da iyi biliyoruz, beş kuruşluk top oynamamıştı ordada. Ayrıca disiplinsizlikleri de cabası. Kondisyonmuş, cartmuş curtmuş geçiniz bunları. 1 ay sonra hırsı ve istediği de biter Kazım'ın.

At gözlüklerini çıkar istersen.

Tabi doğru Kazımın yerine fırtına Aydın ın oynaması lazım bence.Kazım Aydının ancak yedeği olur.:cool:

Herkesin taktığı oyuncular oluyor.Ne yapsa yaranamıyor.Bu oğlan da bazıları için böyle malesef.

Bu eleman iyi mi kötümü yararli mi yararsizmi hala tam olarak cözemedim.

vasat bir oyuncu sadece iyi bir takımda 18 oyuncusu olur fazla beklentim yok kendisinden zaten kanımca 1 sene sonra ingiltere alt liglerinden birine gider.

Gaziantepspor maçında defansa fazla yardımcı olmadı. Hep çizgide topu ayağına bekledi. Sabri'de bu yüzden ileriye destek veremedi. Bence sağ açıkta Anıl Dilaver denenmeli. Oynayıp gol attığı maçı şuan hatırlamıyorum, ama Anıl sağ açıktan rakibini geçerek gol pozisyonuna girmişti. Bence orada oynayabileceğini gösterdi. Tabi 1 pozisyonla bu değerlendirme biraz saçma gelebilir. Ama denemekte fayda var.

Türk futboluna armağan edilmiş balonlardan birisi Kazım. Sadece vücudu oryantal gibi kıvrak olduğu için herkes çok iyi futbolcu olduğunu sanıyor.

Keita = 10 x Kazım

Keita gibi adamı gönderip önce Serdar'ı sonra Kazım'ı alanlar Galatasaray'ın sağ kanadını öldürdüler.

fenerbahcenin 5 mı kancı forvetinde biz medet umucaz he vay anasına vay bir yılda iki üç mac oynar o kadar

Koyarsın forvete. Gol atarsa atar, atmazsa takımdan atarsın olur biter. Başka bir yerde oynayamaz, takımı sabote eder. Bu kabus mu gerçek mi bizi çimdikleyin fb li Kazım bizdemiş galiba...Ah Hagi ah..

Geri
Üst Alt