#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Bügün iyidi eger böyle devam ederse galatasarayda kalici olur.

Asist mükemmeldi. Çok iyi oynadı çizgisini bozmaz umarım.

Uzun bir aradan sonra kendi adina cok iyi bir performans gosterdi

Bugün sahanın yıldızı Kazım'dı. Çok iyi oynadı. Söylenecek söz yok, inşallah böyle devam eder.

Macin adamiydi.

İyi oynamasında Serkan'ın da payı büyüktü. Haddini bilerek oynarsa yararlı olabilir, zaman zaman kendini C.Ronaldo sanıyor çünkü. Bana göre hala yeterli değil, özellikle rakiplerin kanat oyuncularıyla kıyaslarsak.

iste benim bekledigim Kazim buydu.

ama daha iyi olacak, insAllah.

böxle devam gardasim, böyle devam.

Geçen hafta çoğu kişiye sorgulattığı yeteneklerini gösterdi. Çok iyiydi.

Sag kanati oldukca etkili kullaniyor geriye geliyor, defans yapiyor, hatta bazen oyunu kuruyor, topu alip iceri dogru gidiyor iki tane asist yapti bir topu direkten døndu. Bence macin en iyi futbolcusuydu.

Bu akşam bir gol atmasını çok istedim.İstekli başladı maça onun içinde moral olurdu

Fenerbahçe'de kadroya giremeyen adamı Galatasaray'a kurtarıcı diye getirirsen işte böyle mantarlar.

Kazım'ın Fenerbahçe'de ki leş performasını da iyi biliyoruz, beş kuruşluk top oynamamıştı ordada. Ayrıca disiplinsizlikleri de cabası. Kondisyonmuş, cartmuş curtmuş geçiniz bunları. 1 ay sonra hırsı ve istediği de biter Kazım'ın.

İyi oynamasında Serkan'ın da payı büyüktü. Haddini bilerek oynarsa yararlı olabilir, zaman zaman kendini C.Ronaldo sanıyor çünkü. Bana göre hala yeterli değil, özellikle rakiplerin kanat oyuncularıyla kıyaslarsak.

Yavaş yavaş.

Sen beni mi takip ediyorsun güzelim ? Kedi canını senin. :)

Not: Kazım hakkında ki fikirlerim hala değişmedi ve değişmeyecek ! Hala G.Saray futbolcusu değil.

İnada bağlarsan değişmez. Ama değiştiğini kanıtlamışsın zaten.

Geri
Üst Alt