#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

İnada bağlarsan değişmez. Ama değiştiğini kanıtlamışsın zaten.

İnat değil bu. Rakip takımların sağ kanadında Quaresma, Yattara gibi futbolcular varken bizim sağ açıkta Kazım ve Aydın gibi futbolcuların oynamasını kabullenemiyorum sadece.

Kazım bugün harikaydın hakkını verelim..

İyice ısındım lan adama..

Fenerde 3 senede atamadığını 10 maçta attı adam :D

İnat değil bu. Rakip takımların sağ kanadında Quaresma, Yattara gibi futbolcular varken bizim sağ açıkta Kazım ve Aydın gibi futbolcuların oynamasını kabullenemiyorum sadece.

Bugün Kazım bir çok pozisyonda verkaç yaptı,pas yaptı,hatta zaman zaman defansa gelip top kesti.Yattara Q7 bunları uzun süredi yapmıyor.

Hem asist konusunda Q7'yi bile geçti :D

Eğer senin adam gibi yerli kalecin yoksa (Cenk - Onur - Volkan), adam gibi yerli stoperin ve/veya yerli ortasahan yoksa (Ersan,Toraman - Giray,Egemen,Selçuk - Emre,Mehmet Topuz) sana yabancı sağ kanat haram Kİ eğer yabancı bir kanat alınacak olsa bile Kazım kadar müthiş bir rotasyon oyuncusu bulunamaz. Kazım şu anda takımın üzerinde bir performan sergiliyor,bu açık ve net.

Kazım kadar potansiyelli, hem kanat hem forvet oynayabilecek Türk pasaportlu oyuncu bulamazsın şu anda Türkiye'de.

İyi oynamasında Serkan'ın da payı büyüktü. Haddini bilerek oynarsa yararlı olabilir, zaman zaman kendini C.Ronaldo sanıyor çünkü. Bana göre hala yeterli değil, özellikle rakiplerin kanat oyuncularıyla kıyaslarsak.

Kıvırmalar başlamış. :D

Bakalım bir kaç hafta daha iyi oynadıktan sonra kıvırma şekli nasıl olacak?

Ben önyargılarımı sildim ve adamı destekliyorum.Adam katkı verdiği sürece de alkışlayacağım.Belirli bir isme takılıp yeterli değil bilmemne diyerek sallamaya gerek yok beyler.

Kazım'a güvenecenki başarılı olacak fenerbahçe yönetimi ve oyuncuları çirkef orda gidende başarılı olamıyor zaten.Galatasaray'a gelen futbolcular öyle yada böyle takıma katkı sağlıyor o ortamı buluyor bence sahip çıkalım en azından yedek otursa bile takım kalitesine güç katıyor.Rijkaard döneminde barış ayhan sarp yerine kazım,yekta kalitesinde türk futblcular olsaydı kalite eksikliğimiz var diyen üstüne basa basa söyleyen Rijkaard Uefa'yı alırdı.ve haklı çıktı Rijkaard döneminde takımla ilgilenmediklerini ve yönetim olarak görevlerini yapmadıkları sonucu çıkıyor kaliteli türk isterken mustafa sarp alınıyor gökhan zan alınıyordu ama şimdi mecbur yapacaklar yoksa yönetim gidecek ellerinden

Eğer senin adam gibi yerli kalecin yoksa (Cenk - Onur - Volkan), adam gibi yerli stoperin ve/veya yerli ortasahan yoksa (Ersan,Toraman - Giray,Egemen,Selçuk - Emre,Mehmet Topuz) sana yabancı sağ kanat haram Kİ eğer yabancı bir kanat alınacak olsa bile Kazım kadar müthiş bir rotasyon oyuncusu bulunamaz. Kazım şu anda takımın üzerinde bir performan sergiliyor,bu açık ve net.

Kazım kadar potansiyelli, hem kanat hem forvet oynayabilecek Türk pasaportlu oyuncu bulamazsın şu anda Türkiye'de.

Üstüne bir de bonservissiz :)

Kazım'a edilen laflar bir bir yutulacak :) Olumlu birşey bu kimse gocunmasın bu laflara.

Sırf Baros'a o golü attırdın ya daha da sevdim seni.

Canlı Para'da ismini soruyorlar şimdi :asd:

Bugün Keita potansiyeli gördüm,ama yarın Sabri potasiyeline dönebilir.Çünkü ortası yok.

Ne güzel pastı lan o öyle topuktan dize karşıyakaya verdin pası sanki:D

Geri
Üst Alt