#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kazım'a edilen laflar bir bir yutulacak :) Olumlu birşey bu kimse gocunmasın bu laflara.

Can alındıgından okadar buyuk hakeret etmıstım sımdı utanıyorum gercekten utandırıyor adam oynuyor oynatıyor hayretler ıcındeyım bugun bı ara sag defansda gordum sasırdım ılerde gordum sasırdım ınsallah hep boyle oynar ozur dıler Kazım....

iki asist yapti kazim, geleli iyi bir goruntu çizdi, bu kalitede bir oyuncuyu bonservis ucreti vermeden almak fena degil, sahsen ben karsiydim bu transfer hergun yaniltiyor beni, insallah sonuna kadar yaniltir beni, boyle devam colin

Cok cok etkiliydi bugün. Bugün Keita´yi aratmadi gercekten. Benim fikrime göre sahanin en iyisiydi.

Alınmasına bende karşıydım.Kapakları takmaya başladı:)

Yardıran kanat oyuncusu eksiğimizi giderecek gibi

Çok güçlü geniş alanda rakibi yere yapıştırıp yoluna devam ediyor

Geldiği ilk günden beri iyi futbolcu olduğunu söylüyorum.Fenerbahçenin kullanamaması, felan bizi ilgilendirmez.Kazım Stochtan tartışmasız iyi bir futbolcu, Formda hali Diayıda katlar ayrıca.Almanya,Chelsea gibi güçlü takımlara karşı iyi oynamasıda potansiyelini belli ediyor önemli maçlarda çok daha iyi oynayan bir oyuncu çünkü Arda gibi.

Fiziğini iyi kullanıyor, topu saklıyor,hızlı Dribling yeteneğide var oyun zekası şutlarıda iyi.

Sallamak kolay, onu yalamaz zor olan. Oyuncuyu kendi takımının forması altında izlemeden, onu transfer edene saymak bir dahakine ders olsun bazılarınıza.

En basta pozisyonu istisnasız ne olursa olsun yararlı olacagını demistim.

yalniz ben Kazimi sag kanatta begenmiyenlerden biriydim ama anlasilan o ki, cocuk kendini en rahat sag acikta hissediyor, en faydali oldugu yerde bu olacak gibi, öyleyse oynasin sag acikta.

pino zaten sag acikta pek etkili olamadi oynadigi zamanlarda.

sol acikta cok daha verimli oldu.

sag da kazim

solda pino

ortada stancu

önde baros

stancuyla, pino arasira yer degistirirler.

bugun sag aci oynadigini dusunmuyorum

bence kewella cift forvet gibi oynadi daha cok

cok fazla top aldiginda oyundan kopmuuyor ve cok yararli cok kuvvetli adam

bence baya sag acik gibi oynadi.

1. gol öncesi

ve takim defans yaparken hep sagda idi.

serkana acayip yardim etti, ofanstada onunla baya güzel pas alis verisler yapti.

arasira sabri de katildi.

Geri
Üst Alt