#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

sezon başlamadan önce yazmıştım keşke kazım gelse diye,gelince neden geldi diye yazdım:D .demekki ilk aklına gelen herzaman doğruymuş:D,kendini bozmazsa cok faydalı olur..

Mental açıdan da kendini biraz geliştirebilse süper olur. Kewelldan bir şeyler kapar umarım :)

Adam yorulmuyor ve çok güçlü hertürlü iş yapıyor ister ilk 11 başlasın ister sonradan girsin

Adam akillanmis, biliyor son sansi oldugunu, yoksa sonu serdar ozkan gibi olur

aşırı derece g.t olmuş durumdayım. adam oynuyor ya.

ofansa katkısı gibi 3-4 kezde serkanın kademesine girmesi güzeldi. Kaltesi belli de zaten kendisini hep futbola vermeli profosyenel düşünmeli diycem öyle yaparsa zaten 1-2 sene sonra büyük paralara satarlar :D

Kazanma hırsı, oynama isteği sahaya çıktığı birinci dakikadan itaberen belli ediyor kendini. Dün iyiyidi hakkkını teslim edelim...

2 asist yaptı ilk golde kendisine faul yapıldı bir tek Kewell'ın golünde parmağı yoktu :D

Ben demiştim demeyi sevmem ama Kazım ilk geldiği günden beri faydalı olabileceğini düşündüğüm bir adamdı.Gerçek mevkisinde yardırdı.Helal olsun..

ayaklarına hakim, iyi top saklıyor, bu şekilde her maç üzerine koyarak devam ederse çok faydalı olacaktır eminim, sadece çekingem ayağında gereğinden fazla top tutması ve atakları yavaşlatması. eğer bunu aşabilirse çok büyük yıldız olur

Stadda izlemek çok büyük keyif.Önümden rüzgar gibi geçiyordu.Takip etmekte zorlandık.

2-3 hafta sonra yine sallamaya başlarsınız.İnşallah yanılırım.

Performansı çok iyiydi fakat eğer büyük başarılar vs. düşünüyorsak Kazım bu takımın ilk 11 oyuncusu olamaz ama yedektede kazımdan daha iyi bir oyuncu oturamaz bu yüzden ilk 18 için düşünülmeli.

Gerek asistleri,gerek istikrarı ile dün ki performansı takdire şayandı.

Pino ve Arda gelince mecburen yedek kalıcak ama iyi bir yedek olabilir

Dün oynadığı gibi sadece Arena'da öyle oynasın yeter. Deplasmanlarda da, Pino oynar.

Geri
Üst Alt