#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Bence tam tersi yetenekleri tartışılmayabilir.

Karakteri gayette tartışmaya açıktır.

Anlat lütfen, bize geldiği 3 aydan itibaren bu adamın ne olayı-vukuatı var? Ayrıca Fenerbahçe'deyken de hakkında çıkan haberler yalanlandı sonradan. Türkiye mazisinde arabayla takla açması dışında, ne gibi ahlaksız-karaktersiz bir olayı var? Kazım bence Servet'den ve Hakan Balta'dan daha karakterlidir.

Anlat lütfen, bize geldiği 3 aydan itibaren bu adamın ne olayı-vukuatı var? Ayrıca Fenerbahçe'deyken de hakkında çıkan haberler yalanlandı sonradan. Türkiye mazisinde arabayla takla açması dışında, ne gibi ahlaksız-karaktersiz bir olayı var? Kazım bence Servet'den ve Hakan Balta'dan daha karakterlidir.

Grup sex kamera görüntülerinde var nasıl oluyo :D

Araba çarpması.

Ayrıca fener de hep gereksiz yere kırmızı kart görüp herşeyi berbat eden adamdı.

Bu adamın karakteri sorunlu başka bişey degil dengesiz survivor taner gibi :D

Araba çarpması

Ayrıca fener de hep gereksiz yere kırmızı kart görüp herşeyi berbat eden adamdı

Bu biraz haksizlik gibi olmus. Araba hurdaya dönmüsdu, bunu macera olsun diye yaptığını sanmam :ays:

Araba çarpması.

Ayrıca fener de hep gereksiz yere kırmızı kart görüp herşeyi berbat eden adamdı.

O görüntülerdeki Kazım değil Devid' miş bu yüzden onuda yolladılar sene başı.

Bir ker öncelikle şunu söylemek lazım; Adam sabah evinden çıkmış antremana giderken arabasıyla kaza yapmış, adam gece eğlenceden çıkıp alkollü araba kullanırken kaza yapmamış, hangimizin başına gelmeyebilir bu tür bir kaza, kaldı ki adamın kaza yaptığı yeri çok iyi bilen birisi olarak o yolda kaza yapmak son derece olağan, bunun bir skandal olarak adlandırılması açıkça oyuncuya olan düşmanca tutumdur başka bir izahı da yoktur.

Gelelim grup sex mevzusuna (Doğru olmadığını biliyorum ama var sayalım ki iddia doğru); adamın cinsel tercihleri ve fantazileri kendisini ilgilendirir sadece bu sebepten dolayı adamın karaktersiz olduğunu söylemenin de yine oyuncuya olan düşmanca tutumdan kaynaklandığını iddia ediyorum. Hatta ileri gidiyorum kendisi yapamayan erkeklerin adamın yaptıklarını gördükçe kıskandıklarından adama salladıklarını düşünüyorum.:)

Adam'ın annesi beyaz babası siyah, adam İngiltere'de doğmuş yetişmesinde babasının büyük etkisi olmuş, dolayısıyla bizim değerlerimizle adamın değerleri arasında dağlar kadar fark var, hepsinden de önemlisi çocukluk ve gençlik yılları ekonomik olarak çok sıkıntılı geçmiş ve yetiştiği çevre suç işlemenin neredeyse yemek içmek gibi sıradan olduğu bir ortamda yetişmiş.

Tüm bunları bir arada değerlendirince adamın davranışlarının bir çoğunun bizim değerlerimize ters gelmesinin normal olduğunu ama sırf bu tersliklerden dolayı adamı karaktersizlikle suçlamanın da en az adamın davranışları kadar normal olmadığını düşünüyorum.

görülüyor ki yeni linç hedefimiz Kazım olmus... hem medyanın hem taraftarın...

yaaa sadece bana mı garip geliyor bilmiyorum ama;

neredeyse tüm hakem yazarlar... ligtv... marcus... sansal... mustafa... vesaire... vesaire... verilen kırmızının hatalı oldugunu en fazla sarı olması gerektigini söylerken... neden neredeyse tüm spor yazarları Kazım'a sallıyor... yok sorumsuz... yok serkanı biçti.. yok atılmak için elinden geleni yaptı... ????...

size de garip gelmiyor mu???

Araba çarpması.

Grup sex yapmak yasak mı? Sanane banane? İstediğini yapar mesai saati dışında. Ayrıca adam arabayla takla açtı diyoruz, kendini öldürmek için yapmadı yani bunu. KAZA adı üstünde kaza.

Pino da yok artık beğensek de beğenmesek de Kazım 6 hafta daha bizim sağ açığımızdır hayırlı olsun. Tabi yerine Sabri'yi tercih edenler varsa bilmem...

Kazım'a 3 maç ceza verilecekmiş sanırım. Kırmızı kart. TFF'de gol atmayalım diye, iyice bastırıyor cezalarda. Bu sene bize yapılanların hiç biri unutulmaz, tekrar güçlendiğimizde.

Kazım'a kimsenin gitsin deme lüksü yok.Arda da gitti elimizde hücumcu yerli oyuncu kalmadı.Yerli kalitemiz yerlerde iken Kazım'a sallama lüksümüz yok.Seneye bizimle olacak, alternatif olarak çok iyi bir iism.En kötü klubede Aydın duracağına Kazım dursun.

3 maç çok ağır. 2 yeterlidir. Direk kırmızı kartlara 1 verilmiyor diye biliyorum. Aslında alması gerekn 1 maçtır. 3 verilirse de itirazla 2 ye indirmeleri için 3 verebilirler.

Baba olduğunu bilmiyordum.

Bugün Ataköy Plus AVM'de bebek arabası sürerken gördüm, yanında da sarışın bi bayan. Emin olamadım dedim tamam bu Kazım da bebek arabasıyla işi ne? Meğerse adamın bebeği varmış :)

Geri
Üst Alt