#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Maçı izlememiş, ön yargılı bir adam işte.

---------------------------------------

Bütün maç çalıştı, takımın en iyisiydi bence. Penaltı yaptırmasınıda sayarsak 2 asist yaptı. Bir çokta gol pası verdi.

maçı gayet izledim.sen bence sen macı ızlememıssın.yaptıgı pas hataları,topu gereksiz cok ayagında tutması...

yaptıgı asist dısında koca mac hıc bısey yapmadı bence.çalıstıgı falanda benım gözüme ilişmedi.

sen begenmıs olabılırsın Ender,ben begenmedım.millete giydirirken sacma sapan elementler ustunden yorum yapma.önyargılı,izlememiş falan

macın en calıskanları bence culio,emre,stancu,nefret etsemde ayhandı

bana kalırsa ,yaptıgı asıst kotu performansını görmezden gelmemı gerektırmez.servette gol attı dıye muhtesem mı oynadı

maçı gayet izledim.sen bence sen macı ızlememıssın.yaptıgı pas hataları,topu gereksiz cok ayagında tutması...

yaptıgı asist dısında koca mac hıc bısey yapmadı bence.çalıstıgı falanda benım gözüme ilişmedi.

sen begenmıs olabılırsın Ender,ben begenmedım.millete giydirirken sacma sapan elementler ustunden yorum yapma.önyargılı,izlememiş falan

macın en calıskanları bence culio,emre,stancu,nefret etsemde ayhandı

bana kalırsa yaptıgı asıst kotu performansını görmezden gelmemı gerektırmez.servette gol attı dıye muhtesem mı oynadı

Şimdi emin oldum izlemediğine.

Belki maçta çok iyi oynamadı ama 3 Golde çok büyük katkısı vardı, hakkını vermek lazım.

Bu adamdan kanat falan olmaz.Bir kere topla hızlı değil, adam eksiltemiyor,aralara koşuda yok.Topu hep ayağına istiyor.

bu macta naptıgını bilmiyorum ama ilk 11 oyuncusu olamaz.

geldiğinden beri 16. maçı bugün -ki daha devre arası maçta-

3 gol 8 asist ile oynamış.

Gitsin cacık olmaz diyenler var ama bu onun geldiğinden beridir fenerdekinden kat be kat üstün olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Geldiğinde ben de karşıydım ama bize faydası fazlası ile dokundu. Çok ağır konuşmuştum gelmeden önce kendisi . Özür Kazım

Bir bu adamı bir de Yekta'yı gönderecekler diye çok korkuyorum.

geldiğinden beri 16. maçı bugün -ki daha devre arası maçta-

3 gol 8 asist ile oynamış.

Gitsin cacık olmaz diyenler var ama bu onun geldiğinden beridir fenerdekinden kat be kat üstün olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Geldiğinde ben de karşıydım ama bize faydası fazlası ile dokundu. Çok ağır konuşmuştum gelmeden önce kendisi . Özür Kazım

ligin 2. yarısı takımda skora en fazla katkı yapan eleman 11 golde imzası var :)

Maçın en iyisiydi.Oyun tarzını beğenmiyorum.

Maçın Adamıydı En Kötü Seneye Çok İyi Bir Yedek Olur Süreklide ilk 11 i Zorlar Yerli Olması Büyük Avantaj :)

Kazım=11 gol, toplam golün 3te 1i Kazım'ın sayesinde gelmeden önce çok sallamıştım ön yargı kötü birşey :)

Fazlasıyla iyiydi bugün. Elinden geleni yaptı.

Hayri Kazım'ın arkasında durun demişti ilk geldiği gün. Hayri reis futbolcudan anlıyor.

Geri
Üst Alt