#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kazım bu güvenilmez.1 maç iyi oynar 10 maç kötü.

Reis reis, hiç şaşırtmadın ya lan beni, helal olsun sana.

Fiziğini çok iyi kullanıyor.Böyle devam Kazım.

Statik bir adam ayağına top ister, defans arasına koşu yapmaz, sık sık maçtan kopar, normalde hızlıdır ama topla hızlı değildir.Bu adamın nesini beğeniyorsunuz? Skor taraftarları.Fenerbahçe'deyken çok kötüydü size göre.

Statik bir adam ayağına top ister, defans arasına koşu yapmaz, sık sık maçtan kopar, normalde hızlıdır ama topla hızlı değildir.Bu adamın nesini beğeniyorsunuz? Skor taraftarları.Fenerbahçe'deyken çok kötüydü size göre.

Sana göre kötüydü, bize göre değil.

22 maç 2 gol 7 asist Kazım

20 maç 3 gol 8 asist Quaresma

Tartışmasız bu sene takıma en büyük katkı veren isimlerden. Böyle devam Kazım.

Bir futbolcu hakkında olumlu yada olumsuz görüş yazarken sanamı danışacaktık.Kazımı bende beğeniyorum.Seneye kalması gerekenlerden.

Kazım kesinlikle seneye kalmalı. Formunda olduğunda çok iyi maçlar çıkarıyor.

Son 20 dakika maçı izlemedim, o dakikaya kadar çok kötüydü bence.

Kesinlikle kalmalı seneye.

Dünyanın en iyi oyuncusu da olsa bana pozitif elektrik vermiyor.Gitsin.Bana kasımpaşa,gençler konya maçlarında oynayacak,maç kazandıracak oyuncu lazım değil.Bursa,antep,trabzon,fener,beşiktaş maçlarını kazandıracak oyuncu lazım.

kazımı seneye göndermek delilik olur şu kadroda kalitesini belli eden ender oyunculardan

Kötü oynadığında gitsin iyi oynadığında kalsın :o

Seneye anca yedek olur rotasyonda muthiş iş yapar

Dünkü maçı stadtan izleyen birisi olarak şunu söyleyebilirim,televizyondan nasıl görünüyor bilmiyorum ama Kazım gerçekten çok istekli oynuyor.Takımda ki çoğu oyuncumuzun onu anlamadığını düşünüyorum, bunlara Kewell ve Culio gibi en teknik ve mental seviyeleri üst düzey olan oyuncularda dahil.Klas hareketleri kadar sahayı bütünlemesine görebiliyor.Belki takımın en iyi ortacılarındandır, arada patlamaya müsait deparları var.

Kazım fenerbahçede böyle takım düzenine yakın(kaldı ki bizde bu sezon takım düzeninden bahsetmek imkansız) ve pozitif oynamaya çalışsaydı,hayatta gönderilmezdi.

Geri
Üst Alt