#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kazım'a güvenip yedek olarak bile güvenilmez. Bence hemen takımdan gönderilmeli.

Tamam yarın gönderelim hemen.Fenerbahçe'deki formu ve vurdumduymazlığı olsa tamam da adam beklentilerin çok üstünde çıkmışken neden böyle bir talepte bulundunuz anlamadım.

kazım 1-2 uslanır 3.ye bombayı patlatır. çok sorun yaratır...

O barosun koskoca 34 maçtan 12sinde oynaması çok normal değil mi?

Sakatlıktır, beladır, kendine iyi bakmıyordur o ayrı mesele. Sözgelimi 34 maçta 7-8 gol atabilen Kazım yerine 12 maçta 9 gol atabilen Baros'u izlemeyi tercih ederim.

Konu efficiency ise Baros, Kazım'a fena çakar. Hatta ligdeki çoğu oyuncuya çakar.

Rakamlarla konuşuyorum. Sen anlarsın.

Milan Baros

2008/2009 54 maç 28 gol

2009/2010 18 maç 17 gol

2010/2011 12 maç 9 gol

Kimse Baros'u bu takımın as forveti yapın, onunla yola çıkın demiyor. Tamam, geçen sezon Baros'a güvenerek yola çıkmak hataydı. Ancak rotasyonda mükemmel işler yapabilecek bir futbolcu. Kimse itiraz edemez.

Sakatlıktır, beladır, kendine iyi bakmıyordur o ayrı mesele. Sözgelimi 34 maçta 7-8 gol atabilen Kazım yerine 12 maçta 9 gol atabilen Baros'u izlemeyi tercih ederim.

Konu efficiency ise Baros, Kazım'a fena çakar. Hatta ligdeki çoğu oyuncuya çakar.

Milan Baros

2008/2009 54 maç 28 gol

2009/2010 18 maç 17 gol

2010/2011 12 maç 9 gol

Kimse Baros'u bu takımın as forveti yapın, onunla yola çıkın demiyor. Tamam, geçen sezon Baros'a güvenerek yola çıkmak hataydı. Ancak rotasyonda mükemmel işler yapabilecek bir futbolcu. Kimse itiraz edemez.

Rotasyonda iş yapar doğru ama rotasyon oyuncusuna 2,5 milyon euro verebilecek bir klüp değiliz

Kim kime cakiyor ya belinize hakim olun, biri kanat biri forvet attigi golleri karsilastiriyorsunuz gafayi mi yediniz

Rotasyonda iş yapar doğru ama rotasyon oyuncusuna 2,5 milyon euro verebilecek bir klüp değiliz

Niye veremeyelim yahu? Bugün Baros kalitesinde bir forvet almak istesen daha ucuza bulabileceğini mi zannediyorsun?

Nobre'yle ayrı parayı kazanıyor adam. Düne kadar Nihat neredeyse iki katını alıyordu. Daha da sayabilirim.

Futbolculara yüklü maaş ödeyen bir kulüp değiliz. Bir sürü gereksizin de takımdan temizleneceğini düşünürsek, Baros'a 2,5 milyon verilmesinde bir sakınca göremiyorum.

Milan Baros

2008/2009 54 maç 28 gol

2009/2010 18 maç 17 gol

2010/2011 12 maç 9 gol

Efficiency falan filan ingilizce güzel tabi de ''verim'' kelimesi var yani türkçe de.efficiency nin karşılığı olarak :)

Ama yine de;

if we want to compare the efficiency between two footballers, you have to think the some conditions and parameters.for example their position and their task in the field.

Efficiency falan filan ingilizce güzel tabi de ''verim'' kelimesi var yani türkçe de.efficiency nin karşılığı olarak :)

Ama yine de;

if we want to compare the efficiency between two footballers, you have to think the some conditions and parameters.for example their position and their task in the field.

Ingilizcem iyi, efficiency yazdiniz diye adam mi oldunuz lan mesaji vermek isterken baltazar gibi bir cumle kurmussun, compare the efficiency between two footballers lafi direk chicken translate olmus Ege R. tas.

Zaten sonrasi iyice lesh

Ama yine de;

Forumu da komikler bastı bu aralar. Transfer beklerken devreleri sıyırıyor herkes.

Sarkazmını yesinler senin. "efficiency'nin türkçe karşılığı verimlilik keh keh"

Kıvrak zekaya bak paçalardan akıyor ;)

Ingilizcem iyi, efficiency yazdiniz diye adam mi oldunuz lan mesaji vermek isterken baltazar gibi bir cumle kurmussun, compare the efficiency between two footballers lafi direk chicken translate olmus Ege R. tas.

Zaten sonrasi iyice lesh

Sıkıntı yok orda Hayri bence :) ''footballer'' demene gerek mi vardı da lan dersen anlarım :)

Cümlenin klasını senden bekliyorum ;)

Forumu da komikler bastı bu aralar. Transfer beklerken devreleri sıyırıyor herkes.

İnanılmaz komik biriyimdir,Sarkastik düşüncelerin öncüsüyümdür, Kıvrak zekam da hayal edemeyeceğin yerlerimden akıyor.

:asd: efficiency deki amaç neydi o zaman prof. erkam. kelimelerin bir sürü anlamı olduğunu ve kastettiğinin ne olduğunu biliyorsun heralde.Haa verim yada katkı anlamını kullanmadıysan, itham ettiğini yazsana derler Sarkastik :)

Ha bide forumu bastılar demişsin.Allah herkese göz ve onu kullandırmaya yarayacak zeka vermiş. Avatarların altında üyelik tarihi cartı curtu yazıyo. Bi bak ya kim basmış sonra yada önce gelmiş.

İnanılmaz komik biriyimdir,Sarkastik düşüncelerin öncüsüyümdür, Kıvrak zekam da hayal edemeyeceğin yerlerimden akıyor.

:asd: efficiency deki amaç neydi o zaman prof. erkam. kelimelerin bir sürü anlamı olduğunu ve kastettiğinin ne olduğunu biliyorsun heralde.Haa verim yada katkı anlamını kullanmadıysan, itham ettiğini yazsana derler Sarkastik :)

Efficiency'nin telaffuzunu seviyorum. Bir de böyle yazayım dedim no leaf clover karde$.

Çok strong bir mind var sende. Respect duymamam impossible.

Önce noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmayı öğren. Son efficiency telaffuzuna beraber geçeriz.

Kapiş? ;););)

Efficiency'nin telaffuzunu seviyorum. Bir de böyle yazayım dedim no leaf clover karde$.

Çok strong bir mind var sende. Respect duymamam impossible.

Önce noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmayı öğren. Son efficiency telaffuzuna beraber geçeriz.

Kapiş? ;););)

Telaffuz ve anlam :tiphat:

Geri
Üst Alt