#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Tek pas denilen olaydan bihaber futbolcu. İllaha topu alacak, çalım atacak ve öyle pas verecek.

bu maçta vasattı bence kazım 1-2 pozisyon dışında görünmedi bazıları nerdeyse maçın yıldızı ilan edecek adamı. kazım iyi bir yedek olur ama ilk 11de sürekli güvenmek intihar

Eğer çok iyi bir kanat alınırsa müthiş bir yedek olur

Fatih Hoca biraz daha yontarsa müthiş olucak.

Sezon başında oyuncu değerlendirmek yanlış belki ama Kazım hala aynı etkisiz Kazım. Bir iki pozisyon yardırıyor sonra tüm maç ortada yok. Süper lig maçlarında defansa bu denli yardım etmeyeceğini düşünürsek bence faydalı olamayacak takıma bu gidişle.

o değilde kazım estetik bir hareketle 2 kişi arasından çıktı bir pozisyonda ama bizim sabri uganda o arada ranochia hakkında bilgi vermekle meşguldü insan bi maçı anlatır yaw bu star spikerleri beni dumur ediyo.. :o

Tek pas denilen olaydan bihaber futbolcu. İllaha topu alacak, çalım atacak ve öyle pas verecek.

dogru tespit etmissin. kanat oyuncusu kesinlikle topu ayaginca fazla tutmaz.

bence yedek forvet olur ama kesinlikle kanat oyuncusu degil.

zaten ardanin öbür tarafta topla oynamasi yetiyor yine sonuca gidebiliyor.

ama kanat oyuncusu dedinmi topu alip en hizli sekilde kanat üzerinden forveti topla bulusturmali.

ujfalusi bile güzel örnekler verdi inter macinda.

Kazim iyidir, karsisinda oynayan adam rahat hücuma çikamaz.. Topu ayagina aldiginda da güçlüdür.. Ama bence de ilk 11 biraz fazla gibi Kazim'a.. 2-0 öne geçtigimiz maçlarda oyuna girip, ileride top tutarak takimin daha fazla yorulmamasini saglayabilir.. Bunu da çok iyi yapar.. Fizigi çok iyi, ayagindan top alabilmek gerçekten zor..

boşuna forvet aranmasın, bu adam forvet oynasın forvete verilecek para ile 10 numara pozisyonu doldurulsun.

Ilk geldiginde cok sinirlenmisdim küfür etmisdim bolca

ama kazim cidden eski kazim degil cocuk sahibi oldukdan sonra baya degisti

bence bu sene flas isimlerden birisi olacak :)

Fatih hocayla kesin daha iyi performans gøsterecekdir.

Herkes biliyor FT ile Kazim'in arasi iyi oldugunu.

O topu nasil oyunda tuttu oyle hemde akilli bir sekilde topun altina girip hafif yukseklik kazanmasi ile topu tekrar nefis kontrol etti. Keske videosu olsa.

Geri
Üst Alt