#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Golle alakasi olmayan adam

Zekali futbolcu dendigi an, en son akla gelecek futbolcu

iyi oynuyor ama yeterli değil.yerine Arshavin-Pedro Leon-Nene tarzı biri alınması gerektiğini düşünüyorum.Kazım sakatlanırsa veya kart cezalısı olursa sağ kanat Aydınamı kalacak

Iste ben de bunu demek istiyorum. Aydin yedek beklecekse nerde forma savasi?

Kazım için şu zamanlarda söylenebilecek tek ve en uygun cümle

"Bal Yapmayan Arı" olabilir

Demekki futboldan gram anlamıyorsun.

Kazım boş bir oyuncudur. "Şu dakikada çok iyi bir araya koşu yaptı, şu dakikada çok iyi bir depar attı, şu dakikada çok iyi bir will smith vari hareket yaptı, çok iyiydi ehaheah" diye futbolcu öven tipler Elano'nun kuyruğuna teneke bağlayıp yollamıştı. İkisinin de takıma herhangi bir katkısı yok ama Kazım efendi 90 dakika yatıp bir pozisyonu değerlendirince gözünüzde iyi futbolcu oluyor. Futbol fukaraları sizi. Hadi ordan.

Kazim iyi ancak 1 adam daha gerekli. Arda-Kazim'la sezona girilmez.

Kazım boş bir oyuncudur. "Şu dakikada çok iyi bir araya koşu yaptı, şu dakikada çok iyi bir depar attı, şu dakikada çok iyi bir will smith vari hareket yaptı, çok iyiydi ehaheah" diye futbolcu öven tipler Elano'nun kuyruğuna teneke bağlayıp yollamıştı. İkisinin de takıma herhangi bir katkısı yok ama Kazım efendi 90 dakika yatıp bir pozisyonu değerlendirince gözünüzde iyi futbolcu oluyor. Futbol fukaraları sizi. Hadi ordan.

Mesut bunu begenmedi.

İyidir kazım iyi..

Birde Eboue gelsin o zaman görün Sağ'ı..

İyi bir yedek olur,ama sezonu Kazım'la götüremeyiz.Oyundan çok kopuyor.

kadromuzda Türklerde olmalı. 11 tane sahaya yabancı sürme şansımız yok.

Arda Kazım Gökhan Gönül Sabri Hamit Volkan Şen iyi veya kötü en iyileri arasındalar. Elimizde Arda Kazım Sabri var. En iyilerin çoğu bizde toplanmış.

Kazım ara sıra oyundan düşüyor diye hemen çöpe atmanın mantığı yok. Fatih Terim de Ebou yi istiyor zaten. Ebou Sabri Kazım üçlüsü sağ tarafı rahat rahat götürürler.

Ayrıca bence Kazım a ilk geldiğinde bende olur olmadık sözler söylemiştim ama pişman etti beni. geçen sezon ikinci yarıdan beri istatistiklere çok iyi yansıyor Kazım. Kıymeti bilinmeli destek olunmalı.

kadromuzda Türklerde olmalı. 11 tane sahaya yabancı sürme şansımız yok.

Arda Kazım Gökhan Gönül Sabri Hamit Volkan Şen iyi veya kötü en iyileri arasındalar. Elimizde Arda Kazım Sabri var. En iyilerin çoğu bizde toplanmış.

Kazım ara sıra oyundan düşüyor diye hemen çöpe atmanın mantığı yok. Fatih Terim de Ebou yi istiyor zaten. Ebou Sabri Kazım üçlüsü sağ tarafı rahat rahat götürürler.

Ayrıca bence Kazım a ilk geldiğinde bende olur olmadık sözler söylemiştim ama pişman etti beni. geçen sezon ikinci yarıdan beri istatistiklere çok iyi yansıyor Kazım. Kıymeti bilinmeli destek olunmalı.

Bravo adasim :)

En iyi maçlarında bile kopuk kopuk oynuyor.Sadece iyi bir yedek olur.Ligi Kazım'la götüremeyiz.Yedek olarak kalsın.

En iyi maçlarında bile kopuk kopuk oynuyor.Sadece iyi bir yedek olur.Ligi Kazım'la götüremeyiz.Yedek olarak kalsın.

Yedek olarak kalıcak lüksümüz yok MesutGenc arkadaşımız çok güzel söylemiş takımda türk oyuncularda olmak zorunda ve Kazımda Türkiyede bence oynadığı mevkide en iyi oyunculardan biri.. Yabancı hakkını Gökhan Servet ikilisinin yerine daha aklı başında bir stoperden mi kullanmalı yoksa Kazımdan mı vazgeçmeli gibi bi soru sorulsa ben kesinlikle stoper derim.. Ki dünkü maçtada ben gayet beğendim Ujfalusi ile gayet iyi ikili oyunları vardı.. Fatih Terim ile performansınında arttığını düşünenlerdenim..

-----------------------------Muslera---------------------------

Ujfalusi-------Gökhan----Servet----------H.Balta

Eboue------Sabri-------Melo--------Selçuk-------Arda

----------------------------Baros--------------------------------

Dünkü kadroya uygularsak yabancı kontenjanını aşmamış oluyoruz.

Kazım için şu zamanlarda söylenebilecek tek ve en uygun cümle

"Bal Yapmayan Arı" olabilir

Tam aksine Kazım gösterişsiz ve üretken bir futbolcu.

İyi izlemedin heralde maçı.

Dün ilk golde Ujfalusi'yi mükemmel bir ara pasla kaçırdı.

Maç içinde en az 3 tane net gol pozisyonu hazırladı.

Ayrıca defansına da çok yardımcı oldu. Pas trafiğinde etkiliydi. Ortaya geldi, forvete gitti. Son derece hareketliydi.

Maçın linkleri her tarafta var. İndir izle derim. İndir ve Kazım'ı izle.

Hem İnter maçında hem de dünkü maçta hakikaten çok başarılıydı.

Kazım takımın yerleşmesi ve pozisyon alması açısından Arda-Selçuk-Melo 3'lüsünü çok rahatlattı.

Geri
Üst Alt