#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Fatih Terim'in dünkü Eboue açıklamasında Eboue'yi sadece bek olarak düşünmeyin bir çok mevkide oynayabiliyor lafından sonra yedeğe çekileceği belli oldu.

Kazım yedek olsun sorun değil. Bu adam oynadığı sürece Volkan Şen'den çok daha iyi işler yapıyor. Sonuçta adam Türk ve kontenjandan yemiyor. Eboue'nin yedeği olmuş sorun değil.

Kazım yedek olsun sorun değil. Bu adam oynadığı sürece Volkan Şen'den çok daha iyi işler yapıyor. Sonuçta adam Türk ve kontenjandan yemiyor. Eboue'nin yedeği olmuş sorun değil.

Ujfa bindire bindire yoruluncada, Kazim girer, Eboue sag beke iner :)

Sonuçta oynatabileceğimiz en iyi Türk oyuncularından biri Kazım. Bir maç yedek başlar bir maç 11 oynar sonradan girer sonradan çıkar farketmez. Önemli olan takımın bir parçası olabilmek. Takım olabilmek.

Ayrıca bir arkadaşımız yazmış Kazım orta sahanın pozsiyon almasında ileri çıkmasında çok yardımcı oldu bu açıkça görüldü dün. Fiziği gücünü iyi kullanıyor.

Yapması gerekenler hariç herşeyi yapıyor orta saha gibi oynuyor.Bize kanat-forvet oyuncusu lazım.

Yapması gerekenler hariç herşeyi yapıyor orta saha gibi oynuyor.Bize kanat-forvet oyuncusu lazım.

Fatih Terim maç içersinde öyle oynamasını istiyor belki? Sisteminde öyle iş yapacağını düşünüyor. Nerden biliyorsun ki bunu Mr. Neill?

Kazim bence cok degerli bir futbolcu. bizim takimda olmasi mutlu ediyor beni.

Kazim cok iyi oynuyor valla. Kim ne derse desin. Geldiginden beri Arda´dan daha faydali oynuyor. Yalan mi? Türk kontenjaninda Kazim gibi bir futbolcuyu kullanmama lüksümüz yok.

Tamam o zaman söyleyin Baros hariç bu oyunculardan kaçı sezonda 15 golü geçer?

Arda-Kazım-Sabri-Selçuk-Pino-Culio-Yekta

Kazım kendimi bildim bileli Galatasaray'ın yaptığı en sinirlendiğim transferdi ama şimdi görüyorumki iyiki gelmiş bence çok olumlu işler yapıyo :)

Arda,Selçuk,Servet,Sabri,Yekta,Ayhan,Kazım (Çoğunluk Servet-Ayhan a katılmayacak,biliyorum,isteyen onları yazmadım saysın)...

Bunlar dışında vasat üstü denebilecek yerli oyuncumuz yokken Kazım nimettir...En sıkıntılı olduğumuz sağ kanat ve forvet için biri bana daha iyisini söylesin,yerli olarak ve Cenk Tosun u katmadan...

Kazım olmasa ''Sağ kanada bir oyuncu transferi yetmez'' derdim...Halihazırda ''Elmander-Baros-Kazım varken Stancu gönderilse bile forvet transferi mutlak bir gereklilik değil'' de diyorum,solbek-sağaçık-stoper-orta saha mevkilerini daha transfere muhtaç gördüğüm için...Sağ kanat için -Yapılmasını umduğum- kreatif yanı yüksek kanat oyuncusundan sonraki ilk;1 ya da 2 forvetle oynama durumuna göre forvete 1. ya da 2. alternatif olarak Kazımın olması beni rahatlatıyor şahsen,iyiki kadroda var...

Tamam o zaman söyleyin Baros hariç bu oyunculardan kaçı sezonda 15 golü geçer?

Arda-Kazım-Sabri-Selçuk-Pino-Culio-Yekta

Yöneticiler SCOUT rütbeni alarak iyi yapmislar, futbol bilgisi bu kadar zayif olan bir adama o rütbe verilir mi yav ? Mantiga bak, Kazim'in, bu yazdigin futbolcularin görevi gol atmak olsa zaten forvette oynarlar.. Adamlarin görevi, golcüleri gol pozisyonuna sokmak.. Ki Kazim, Ujfalusi'ye attigi pasla golün hazirlayicisi oldu.. Teknik, güçlü ve disiplin sorunu olmayan, elimizde iyi bir yerli var.. Sahip çikmak lazim.. "15 gol atalamaz yhaa" gibi saçma argümanlarla karalamaya çalismayin.. Muslera'da 15 gol atamaz, çünkü öncelikli görevi gol atmak degil, gol yememek.. Kazim'in da gol atmaktan önce yapmasi gereken daha önemli seyler var saha içinde..

Kazım'ın gelmesi çok iyi demiştim en başından beri.Stochtanda Dia'danda daha iyi bir adam.

kazım yararlı işler yapıyor ama yedek olarak oynaması taraftarıyım. birtane iyi sag acık ve forvet arkası oynayan bir adam almak lazım. macın icinde istikrarsız. hücümda istikrarı cok iyi olan biri lazım.

Yalnız Kazım kondisyon anlamında en sağlam oyunculardan biri takdiri sonuna kadar hakediyor..

11'de oynar veya oynamaz fakat gerçekten bir silah..

Geldiğinden beri bir tane falsosunu görmedim evlendi baba oldu duruldu adam..

Kafayı futbola verdiğinde ne kadar etkili hepimiz biliyoruz..

Oyun içinde çok kopuk. Bence kanat atak bi oyuncu mutlaka almalıyız.

İyi oynuyor ama oyun içi sürekliliği yok ve 2.forvet olarak gol bölgelerinde tehdit yaramıyor yeterince, gol sezgisi zayıf. Bence ara sıra Kazım'ı kesip, Baros-Elmander çift forvete dönmek daha verimli olabilir.

Yöneticiler SCOUT rütbeni alarak iyi yapmislar, futbol bilgisi bu kadar zayif olan bir adama o rütbe verilir mi yav ? Mantiga bak, Kazim'in, bu yazdigin futbolcularin görevi gol atmak olsa zaten forvette oynarlar.. Adamlarin görevi, golcüleri gol pozisyonuna sokmak.. Ki Kazim, Ujfalusi'ye attigi pasla golün hazirlayicisi oldu.. Teknik, güçlü ve disiplin sorunu olmayan, elimizde iyi bir yerli var.. Sahip çikmak lazim.. "15 gol atalamaz yhaa" gibi saçma argümanlarla karalamaya çalismayin.. Muslera'da 15 gol atamaz, çünkü öncelikli görevi gol atmak degil, gol yememek.. Kazim'in da gol atmaktan önce yapmasi gereken daha önemli seyler var saha içinde..

Melo-Selçuk-Sabri orta sahasıyla oynuyorsan Baros'tan başka mutlaka skorer bir oyuncun daha olması lazım.Hulk, Ronaldo, Messi bunlarda kanat oyuncusu ama yılda en az 30 gol atan adamlar.Arda ve Kazım'ın gol sayılarını tppla ikiside yılda 20 golü geçemezler.

Scoutluğumu üslubumdan dolayı aldılar.Zaten bir işe yaramıyor özenme böyle şeylere.Zaten bu forumda kimse kimsenin futbol bilgisini ölçemez.

Geri
Üst Alt