#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Tamam o zaman söyleyin Baros hariç bu oyunculardan kaçı sezonda 15 golü geçer?

Arda-Kazım-Sabri-Selçuk-Pino-Culio-Yekta

Galatasaray ı takip ettiğin Pino nun kaç gol atabileceğini hesaplamandan kuşkulu duruyor ve güven vermiyor.

şampiyon olan fenerbahçe geçen sezonda

Gökhan Dia Emre Santos Topuz Özer Stoch isimleri toplam 16 gol atmış toplamda 32 asist yapmışlar. Yani 48 golde direk etkileri var.

Arda ile Kazım tek başlarına toplam 15 golü geçebilecek kapasitedeler. Geçen sene sadece çok kötü bir sezon geçirdik.

Bu sene Fatih Terim'in oynatmak istediği sisteme İnter ve Liverpool maçlarını ikişer defa izleyip dikkat ettim. İşin aslı Arda da, Kazım da tam kanat oyuncusu gibi oynamıyor. İkisi de göbeğe doğru gidiyorlar. Özellikle Arda sahanın her yerinde geziyor. Kazım da bir çok defa forvete, sola, göbeğe geçiyor. Bu sistemde Ujfalusi mükemmel işledi. Her atağın içinde, sanki bir açık gibi ya da Dönemin bekleri Cafu ve R. Carlos olan 5-3-2 li Brezilyası gibi. Sürekli bindirme yaptı. Teknik olarak olmasa bile ileri gidip gelme sayısı olarak aynı Cafu gibi oynuyor. Elimizde bu görevi yapacak bir de Sabri var. Yani sağ kanatta rahatız. Solda aslında iki maçta Hakan da çok bindirme yapmış. Ama nafile arkadaş. Olmuyor. Adam beceremiyor. En basit hareketleri yaparken bile topu kaptırıyor. Ama allahı var iki maçta çok gidip gelmiş o koridorda. Defansif olarak mahellede top oynayan 10 çocuktan 5'i Hakan Balta'yı rahatlıkla ekarte eder. O derece zayıf. Bence sakatlık olmazsa sistemin en büyük zaafı Hakan'dır.

Kazım'ı değerlendirirsem bence bu sene Reyes transferinin gerçekleşmemesi hayırlı olmuş olabilir. Kazım gerçekten çok çok iyi. Gösterişsiz ve çok faydalı. Transfer sezonu başında sağ açık şart diyodum. Şu an hakikaten güveniyorum Kazım'a. Tek endişem formunu devam ettirir mi... Ama takımın önemli silahları arasına ismini yazdım ben.

Şimdi merakla olacak diğer transferleri bekliyorum. Uzun zamandır Galatasaray'ı düşününce ilk kez içim kıpır kıpır oluyor.

Kazım'ı fenerde oynadığından beri, gerek oynadığı takımda gerek milli takımımızda beğeniyle izledim.

Ve fenerden bize geldiği için de, artık Galatasaray'lı olduğu için takımımızda olmasından memnuniyet duyuyorum.

Kazım'a tek kızdığım nokta, yahu sen bu kadar senedir bu ülkedesin milli takımda oynuyorsun ki zaten yabancı değilsin annen Türk.

İnsan Türkçe öğrenemez mi yahu? Pes... Maçlardan sonra veya röportajlarda İngilizce konuşmasını duydukça sinirleniyorum.

Yalnız Kazım kondisyon anlamında en sağlam oyunculardan biri takdiri sonuna kadar hakediyor..

11'de oynar veya oynamaz fakat gerçekten bir silah..

Geldiğinden beri bir tane falsosunu görmedim evlendi baba oldu duruldu adam..

Kafayı futbola verdiğinde ne kadar etkili hepimiz biliyoruz..

duruldu derken???...

zamanında onun hakkinda cıkan haberlerin ne sekilde yapıldıgını bugün ögrenmis bulunuyoruz...

alaattin yaz evladım, tamam patron yazıyorum... kelepçe yaz, tamam patron kırbaç da yazayım mı?... yaz yaz... bir rus bir melez birde cüce olsun kazım zaten zenci, kelepce olsun başçıban kazım olsun tamam mı evladım... tamam patron yazıyorum... sinan sen de yaz...

Oynamak istediği zaman mükemmel oynuyor cidden. Böyle devam etsin, sağ açık transferi falan beklemez kimse. :tiphat:

Performansının devamını bekliyoruz Kazım.Pompaya devam.:cool:

bu adamın konsatrasyon sorunu var. oyundan kopuyor belli bir süre. fatih hoca defans yapmasını ögretirse ilk 11 oynayabilir. ama tam olarak güvenemeiyorum bu adama. istedigi zaman güzel şeyler yapıyor.

Kazımı pek severim, adı geçtiğinde gelmesini isteyen azınlıktaydımda.

Dia ve Stoch'tan daha iyi adamda demiştim Fener enayiliğine yansın.

Arda gitmiş olabilir, Kazım acımızı hafifletecektir. :o

çok net ve sağlam şutlar çekebilen, üstün fizikli sağlam futbolcu.

Beyler eve yeni geldim, reis yardırmış diyorlar, golleri nerden izleriz.

Konsantrasyon+İstikrar.

her dediğim adamda iş var. biraz destek !pinoda iyi. dilerim gitmez.

Geri
Üst Alt