#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Garip... Maçı önemsemiyor gibi oynuyor. Deli oluyorum.

4-4-2 oynamaya basladigimiza gore iyi bir Kazim izleyebiliriz

Kazımı normalde çok beğenirdim ama bu maçta çok kötüydü..Hani keita olsaydı keşke demedim değil

pozitif yöne yükelmesi gerekirken tersine gidiyo .top eziyo top kaybediyo oyunu yavaşlatıyo sinir etmek için ne gerekirse yapma çabasında kendine gelmesi lazım bir dahaki maça yedek soyunması lazım. üzüntümüm nednlerinden biri

kazımı hala sağ açığa yazan panpalar . ol-maaaaaaaaaaazzz!

ck sa-de-ce 2. forvet oynar ! çok da iyi oynar .

bu takımın en önemli eksiği sağ açıktır !

gorursun lan veli efendi

4-4-2 oynayak kazim sov yapar. kazimin isi keita gibi topu alip adam gecip cizgiden barosa cikarmak deyil.

barosun kafasina attigi ama barosun tabii ki atamadigi gibi milimetrik toplar kesmek yandan

4-3-3 denen denyo sistemde keita, sercan gibi kanaytlar oynar

4-4-2de ise beckham, kazim gibi ayagina hakim orta-pas kombinasyonlariyla gol harman edecek oyuncular oynar

o yuzden kazim

= HRAL :tiphat:

442 de oynar zaten . ama 433 ün sağ açıkığında olmaz . 442 nin sağında da olmaz .

442nin 2lisinden biri cuk olur , eyvallah :)

Berbat oynadı her zamanki gibi.

Bir türlü olmuyor,kondisyon sağlam,durarak oynaması zaten pozisyonları başlamadan bitiriyor.Hala umutluyum bakalım...

kazım çok düz yeteneksiz bir oyuncu benim hiç ümidim yok keita alınsa çok farklı olurdu bu takım

Oyundan cikarken isliklandi gibi geldi bana.

bu apaçi oynayacağına alt yapıdan yetişen aydın emre oynasın daha çok sevinirim aydın da boş bu da boş ama aydını seviyorum adam gibi adam

Geri
Üst Alt