#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

arada fark var kazim iyi topcu culio vasat

kazimi milli takimda da, fenerdeki ilk sezonlarinda da izledik (sheffield uniteddayken birkac macina da vakif olmusduk) culioyu sadece gecen sene izledik ve yeteneklerinden ziyade kosmasiyla falan on plana cikmisti

ANLADINMI

Geçen sene takım kötü diye iyi görünen adamları geçtim, geçen sene takım kötü diye kötü görünen topçulardan bazıları hala takımda.

Seneye temizlik sonlanır herhal.

Milli Takım'da olması birşeyi değiştirmez. Oğuz Çetin ve Hiddink'in yapmış olduğu kadroda oynaması zerre umrumda değil.

bu durumda AHMED KAYDAN > GUS HIDINK diyebilir miyiz

kazımı izleyip hala iyi topçu diyenler bir daha futbol izlemesinler. takımda sağ kanat sorunu çok bariz gözüküyor yıllardır 2-3 maç iyi oynamış kral topçuymuş. kazım bu takımda oynamamalı bu kadar basit.

"Bence" kazımın iyi oynamamasının sebebi sağ içteki oyuncular.Sabri ve Eboue ile istediği organizasyonları yapamıyor,Kazım duvar pasları ile kendine pozisyon yaratır ancak ikisinde de bu kretiflik yok.

Kazım yetenekleri yüksek ama oyun bilgisi zayıf olan bir oyuncudur.

"Bence" kazımın iyi oynamamasının sebebi sağ içteki oyuncular.Sabri ve Eboue ile istediği organizasyonları yapamıyor,Kazım duvar pasları ile kendine pozisyon yaratır ancak ikisinde de bu kretiflik yok.

sabri neyse de eboue diyorsun yıllarca üst düzey oyamıl eboue onu geçtim bir oyuncuuyu korumak için yanındakilere bk atmak sadece bizim taraftara özgü. elano gelir yanında adam yok yanına 2 kişi lazım. başkası gelir yanındakiler hep suçlu. keita oynarken keitanın yanında xavi falan mı vardı ?

baros ziplayip kafa vurabilme ozelligine sahip olsa gorurdum ben sizi louisianalilar adam mukemmel ortalar paslar veriyor surekli ama masallah sampiyonlar liginde oynayan rum takimlari gibi tek forvet ciktigimiz icin maclara kimse vuramiyor ama devir degisti, elmander sercan varken kazim asist krali olur YAZDIM BURAYA hurmetsler

turnusol kağıdı gibi futbolcu.kimin ne olduğunu sayesinde görebiliriz.servetçiler kazımcılar birleşip çoğunluk olduğu zaman bu camiada ( ki bunların bir kısmı ardayı küstürdü) işte biz o gün tükeneceğiz...

Bu adam Gökhan Gönül ilede oynadı.

Kazımı maç boyunca sadece gol sevincinde dans ederken gördüm..

Kırbaçı vuracan vuracan ancak öyle koşar..Koşsa azıcık top çalsa topla olan süratini artırsa çok daha iyi bir oyuncu olacak..

Geri
Üst Alt