#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

İstemiyorum Servet'i kadroda seni ilk 11'de görmeyi istemiyorum.

Normalde Ingiltere Championship Lig takimlarinda yedek olacak kaliteye sahip bi adam.Ama Turkiyede biraz fizigi iyi biraz da ilginc bir tip olunca tutuluyor.Oyun zekasi ,kanat akinlarinda sorumlulugu,golculugu,asist yapma ozelligi yok yani aslnda fizik ve topu ayaginda tutma disinda hicbiseyi yok ama ilginc bir tip seviyoruz.

Şöyle biraz mahzun mahzun bakınca kıyamıyor insan. Birde Kıbrıs kontenjanı var, Adana'ya yakın. :D Helal olsun başımızda da delikanlı ve yiğit bir Adanalı var. :D

Aynen oyle dostum ama artik Turkce birkac kelime duymak bizim hakkimiz nasil is anlamiyorum ben Turk Miilli takiminda oynuyorsun senelerdir Turkiyedesin Bu ulke olmasa kazandigin paranin 3te 1ni hayal bile edemezsin ama zahmet edip kendi dilini ogrenmiyorsun.Ben olsam Milli Takimin onunden gecirmem istedigi kadar sempatik olsun.

Riera ile beraber kenarda oturmalı önümüzdeki maç. İkisi de çok torpil gördü hocalarından.

Sakatlanmış.

inönüde olmalı 8-0 numaralı formasıyla golünü atmalı manyak gırgır konusun olur

Bir kaç haftadan beri takımı olumlu yönde melekler kuruyor. Bazı sakatlanmalar, cezalar olmasa bugün Servet, Gökhan, Kazım'ı izleme keyfini hep beraber yaşayacaktık.

Kesinlikle katılıyorum sana bu konuda.

Ne diyonuz lan sahanın en etkisiz elamanıydı.

Kondisyonu hiç iyi değil. Açıkcası Beşiktaş maçında oynamasına pek sıcak bakmıyorum.

Levent Tüzemen, ''Eski Kazım değil'' gibilerinden birşeyler söyledi. Halbuki Kazım aynı Kazım. Eski Kazım daha az top eziyordu sadece.

Kazım ulan işte Kazım altı üstü Kazım. Formda olsa nolcek ya.

bu adam tam yedeklik adam. ilk 11 de anca biri sakatlanır ceza alır anca öyle 11 e girer. istikrardan bi haber 1 adam. 2 mac iyi 5 mac vasat. hamitte kanat degil belki ama bundan daha iyi sag kanat oynar. en azından ebouye yol verir. tabi hamitinde şu haliyle kazımdan fazlası yok. d. ötünü kaldırımıyordu macta. eger bize gelirse ara dönnemde iyi bir antremandan gecmeli.

Geri
Üst Alt