#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Hamit, Kazım ve Ebou Galatasaray orta sahasında iş yapamayacak hantal futbolcular. Siz alın Rubin Kazan'dan Gökdeniz'i getirin bakın görün, pres, verkaç, koşu, bindirme, top çalma, kreatiflik, takım oyunu nasıl olurmuş görün.

Gün geçtikçe daha çok gıcık olmaya başladım. O yüzündeki sırıtkan rapçi ifadesine tahammül edemiyorum.

Yarın öbürgün Sampiyonlar Ligini kazandıgımızda Tarkan ve gibileri bu sefer kupanın seklini begenmez diye korkuyorum :42:

Kazim sadece Kazim. adamin yedegi yok.

Gideceği gün kına yakmazsan şerefsizim.

Mertan varken Kazım'ın oynaması gibi bir ihtimal olmaması gerekiyor.

Hayatında 20 dk izlediği adamı nasılda konuşuyor. Resimdeki otobüsçü seni kovalıyor galba. :ka21:

Mertan hakkında böyle konuşmak, ona zarar aslında. Öyle bir anlatılıyor ki, adamı mükemmel bir şey zannediyorlar. Adam sonra iyi bile oynasa kesmiyor milleti, "bu ne yeaaaa" triplerine giriliyor.

Kazım bu takımdaki en iyi oyunculardan biridir. Geçen yıl, tarihimizin en kötü sezonunu geçirirken, Kazım Fenerbahçe'ye tek golümüzü atan ve devre arası gelmesine rağmen takımın en üretken oyuncusuydu. Bu yıl biraz istikrarsızlık var sadece. Yaşı hala genç ve Türk kontenjanındaki Kazım'a söylenen sözlere gülüyorum sadece.

Terim'in artık sabrı bitmiştir.

Sözleşmesi bu gece fesih edilmeli.

Yeter Lan

Bir oyuncu en fazla ne kadar kötü oynayabilir sorusunun cevabıydı bu gün

ALLAH aşkına Melo 2 top kaybetti hemen çıkardı fatih hoca bu adama maç boyuncu nasıl dayanabiliyorsun. Bu adamın torpili varda biz mi bilmiyoruz.Yeter artık gına geldi bu adamdan.

Geri
Üst Alt