#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

türk kategorisinde olduğu için yedek olsun tamam da

buna güvenip sağkanat almamak saçmalıktır

mustafa sarpdan kurtulduk, bundan da kurtulmamiz lazim.

Torpilli bir oyuncu. Buyuk takimda isi yok. Milli maclarda en vurdum duymaz oyuncu. Ayni laubaliligi Galatasaray'in bircok macinda gosteriyor. Ilk basta iyi transfer olabilir dedim, Fener'de mutsuzdur dedim. Ama Kazim'dan buyuk futbolcu olmaz. Championchip'te veya Wigan gibi takimda oynar giderse.

Hayır, anlamadığım kötü olduğunu ya farketmiyor ya da gerçekten Galatasaray camiasını ciddiye almıyor.

Ulan Elmander'e kurban ol, adam yaptığı hatalarda evlat kaybetmiş gibi acı çekiyor.

biraz otursun demek isterdim ama ne yazık ki sabrinin sakatlığı işi bozdu

hiçbir zaman oynamadı ki şimdi bu kadar eleştiryorsunuz onu anlamıyorum bu adam zaten bu hep böyleydi. önceki yazdıklarımın arkasındayım futbolcu falan değil benim takımımda bu adamın işi yok. keita bunun gibi 5 taneyi cebinden çıkarır. acilen elden çıkarılmalı yedeğe çekilmeli sahadan uzaklaştırılmalı

kendisini severim ama bu sezon kendinde değil, çok kötü.

Bazı iyi huyları da var Kazım'ın. Gol kaçırınca en azından sırıtmasını elleri ile kapatıp kendini sansür yapıyor.

'Torpilli' dedim myc yedim, 'Terim'in evladı' dedim myc yedim. Üstüne 10-20 civarı forumdaş üzerime üşüşüp laflar söyledi. Aslında Kazım fb' de ve milli takımda hiç farklı olmamıştı.

Açıkçası Kazım'ı bir türlü çözemedim.İnişli çıkışlı bir oyuncu ''Dengesiz'' diyesim geliyor.Çıkar haftaya şov yapar.Bir maçı bir maçına tutmaz :D böyle bir adam Kazım.

yahu eboueye yarıma gelmeden 2 tane pozisyon yedirttin bize. ilerdede pas verilcek yerde hala calıma kalkıyorsun be adam. gücün yok hala topla oynuyorsun. allahaşkına mertanı oynatın ilk yarı bitene kadar.

Colin Kazım lesh. koşmaya bile yeltenmiyor yarı ingiliz. emin olduğum birşey varsa Galatasaray'ın oyuncusu değil bu. bazı maçlar iyi oynasada 2 maç oynuyor 10 maç oynamıyor abi. napiyim ??? dediğim gibi, Galatasaray'a fayda yok bundan.

'Torpilli' dedim myc yedim, 'Terim'in evladı' dedim myc yedim. Üstüne 10-20 civarı forumdaş üzerime üşüşüp laflar söyledi. Aslında Kazım fb' de ve milli takımda hiç farklı olmamıştı.

Forum yönetiminin verdiği en akılıca kararlardan biri olmuş.Eleştirmek istiyorsan düzgün eleştirirsin,provakasyon yaratmazsın

sağ kanatta bu herif oynadığı sürece takımın hücumda sıkıntı yaşaması normal. dikkatlice izleyin topu ayağına aldığında neler yaptığını. yıllardır etrafımdakilere anlattım görüyoruz kaç yıl oldu hiç bir ilerleme yok olamaz da zaten. ne futbol bilgisi ne de yetenekleri vs buna müsait değil istediğiniz kadar bu adamı savunun gördüğüme inanırım kazımdan Galatasaray futbolcusu olmaz. bu kadar net.

aylar geçmiş üzerinden hala aynı yıllar önce söylediklerim de aynıydı

Açıkçası Kazım'ı bir türlü çözemedim.İnişli çıkışlı bir oyuncu ''Dengesiz'' diyesim geliyor.Çıkar haftaya şov yapar.Bir maçı bir maçına tutmaz :D böyle bir adam Kazım.

şov yaptığı maçı hatırlayan varsa beri gelsin bırak Galatasaray ı kariyerinde şov yaptığı 3 maç sayın bana

bu adam sadece forvet oynar o kadar. kanat falan olmaz bundan.

Geri
Üst Alt