#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kesinlikle ilk 11'in oyuncusu değil

ama işin ilginci bir türlü kesik yemiyor

halbuki bunun yerine oynayan bir Mertan her türlü daha çok katkı verir...

bu adam ancak yedek olur bu takımda bu net. mertan oynamalı. veya başkası farketmez.

Bence takımdaki en gereksiz adamların başında geliyo... Yani bu kadar böyle mükemmel oyuncu havasıyla takılan ama bu kadar boş iş yapan başka bi adamımız yok yani sanırsınız adam yetenek abidesi falan ama yok yaa yok ben mi göremiyorum bilmiyorum ... Fenerbahçeye geldiği ilk günden beri aynı şeyi söylüyorum milli takıma falan da nasıl alınır anlamış değilim belkide ben çok farklı bakıyorum olaylara ...

Fatih hoca bir an once ingilizce ogrenipde su adami yollasa bari. Sirf ingilizce pratik yapmak icin tutuyor bu kazimi

senin yerinede mertanı eflan koyabilirsek ilk 11e bizden daha iyisi yok

Kazim bugun iyi degildi. Kesik yemek istemiyorsa duzelmesi gerekiyor.

Cok istikrarsiz :(

Topsuz oyunda yok ,top bizdeyken gene yok. Top ezer ,bosa kacmaz ,adam kovalamaz tam bir rezalet.Iki uc mac sakatti rahat galibiyetler aldik .Dondu geldigini belli etti.Gorunen o ki basimiza bela olacak, Sarp,Ozbek izdirabi Kazimla devam eder bir muddet.

Aslinda yedek oyuncusu olarak oynatsak daha iyisini bulamayiz.Ama bi kaptan olmasi eksik.Her macda 90dkk oyniyor,sakatliktan yeni cikiyor,ve 90 dkk oyniyor,kötü oyniyor,ama diger macta yine 90dkk oyniyor.

bakalim,sonu nasil olcak.

Adamı öldürdünüz beyler. Bu maçta geçen haftalara göre daha az mücadele etti. Maçın yarısında da hücum konusunda en etkilki adamımızdı.

Ben sevmiyodum geçen sene millet yağ çekerken de eleştirmekten elim yoruldu. Git lan şu takımdan k.çını kaldırıp geriye bile gelmedi. Yedeğin yedeğinin yedeği olamaz. Seni hiç sevmedim süt oğlan.

Adamı öldürdünüz beyler. Bu maçta geçen haftalara göre daha az mücadele etti. Maçın yarısında da hücum konusunda en etkilki adamımızdı.

engine o attıgı sacma pasta baya bir sövdüm yerden atsa engin golü atacaktı. birde pas verilcek yerde calıma kalkması asıl kötü olan. iyi oynamaması felan degil.

bende engine atmadıgı pastan ötürü çok sövdüm. .

Kazım fenerbahçeye gol atmak dışında napmıştır Galatasarayda?

Toplasan 5tane maçtada 30dk iyi oynamıştır diyelim. Eee?

Kendisini Culiodan ayıran ne var? Dövmeleri. Bunun bize yararı? Yok

Geri
Üst Alt