#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

gençler saygılı ve sevgili olun maç biteli 2 saat oldu

Gercekten sabrimi tasirdi Kazim. Cok destek oluyordum ben Kazim´a ama artik yeter. Bu Kazim´i izleyecegime Mertan´imi izlerim ya. Mertan yanlis pas atsin, Mertan top kaybetsin ama Kazim oynamasin ya. 2 metre önündeki Engin´e adam gibi pas atamadin bizi golden ettin, 3 metreden gol atamadin, 50 tane pas hatasi yaptin, 1000 kere top kaybettin. Oha yani

Bu herife yanlış isim koymuşlar, adamın ismi Kazım değil Kamil olmalıymış. Hatta Kamil Kamil olmalıymış..

Meloya dayanamayan Fatih hoca. Bugunku Kazima nasil dayandi Hala hayretler icerisindeyim.

Bana değil k.çıma doğru gül demek.

Meloya dayanamayan Fatih hoca. Bugunku Kazima nasil dayandi Hala hayretler icerisindeyim.

Melo her an kirmizi yiyebilirdi. Melo sert adam, ne yapacagi belli olmaz. Ayrica gercekten iyi degildi bugün Melo. Ilk defa kötü oynadi bence. Dogru karardi. Baska zaman korkak TD´ler derdiniz, Terim cok cesur davrandi neden alkislamiyorsunuz? Ya atarim ya yerim arkadas düsüncesi vardi Terim´de. Ama kazanmak istedigini acikca belli etti. Daha ne istiyorsunuz ki?

colin kazım ı çok severim.bu takımda şampiyonluk görmesini kupa töreninde felipe meloyla makara falan yapmasını isterim.ammmaaa bu sezon çok kötüsün be colin.biraz yedek mi kalsan?

Sakatlığından dolayı eski fizik gücü yok gibi.

Yedege alinmasi lazim artik ama baskada alternatifi yokki...

Takıma katkısı 0

Bu var diye sağ kanat da almıyoruz.

Geri
Üst Alt