#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Önümüzdeki mac Mertana sans verilir bu halinden sonra.

kazımın en iyi hali bile bence mertandan daha iyi olmaz bakın göreceksiniz.

Dün akşam saat 21:30'da İstanbul Akbatı Avm'de yemek yerken gördüğüm futbolcumuz pek mutlu değildi sanki.

Dün akşam saat 21:30'da İstanbul Akbatı Avm'de yemek yerken gördüğüm futbolcumuz pek mutlu değildi sanki.

Kazim sahada istedigimizi göstermeye bilir,ama bize geldiginden beri,cok efendi ve takimi düsünen biri oldu.

Fatih Hoca onu 11 kurarken ilk isim olarak yazma huyunu biraksa,türkiyenin en iyi Forvet/Sag Acik yedegimiz olur acik ara.

Kazım'a geçen sezondan beri ve milli takımda karşı çıktım ama...Hocamız Kazım ile başladı onun ile devam etmeli. Hayalini kurduğu futbolu oynatmaya devam etmeli. Bir bildiği vardır mutlaka. Bunu imparatordan esirgeyecek değiliz herhalde.

Malesef daha umudum yok senden.Fatih Hoca bile senin bu istikrar sorununa care olamıyorsa futbolu bırak,ya da 2. lig takımlarına git köse direginin orada,oyunculara bol bol calım atarsın!

Klasik Turk oyuncusu. Ilk geldi mi biraz kasar, sonra yatar.

Bu adam yine oynuyor. Kaza ile gol atarsa LMFAO hayranlari gobek atar yine. Nasil bir torpildir bu arkadas.

ben bu kadar dikine oynamaktan aciz , sürekli yan pas yapan bir kanat görmedim .. bk de kanat olsan yenmezsin be adam kendine gel !

Devre arasında geldi, devre arasında gitmesi dileğiyle. :)

Bir maçlık yorum değildir kesinlikle.

Fener maçında atar gol.

Son maclarini oynuyor,sakatlik yada cezali oldugu anda bayragi Mertana kaptirip bir daha almayacak gibi gözüküyor.

Oynayınca iyisin hoşsun da yeryüzündeki en ruhsuz adamsın, tabii senede kaç maç oynuyorsun bi de o var. :)

Bu adamın konusuna bir süreliğine son mesajım. Mertan oynamaya başladığında girip bir mesaj daha atarım!!!

Geri
Üst Alt