#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Artik oynama sen ya biraz yedek otur...

Cok kotu otesi.

bi ara aydın girse mi acaba dedim.yani durum a kadar kötü:sad007:

Cok kötü oynuyor.

............. Muslera..............

Eboue.......Semih.......Ujfa.....Balta ( Duzelme var gibi )

.............Selcuk.......Melo...............

Geriye kalan yok Elmander disinda. Al birini vur øtekisine tarzinda futbolcular. Gøndermek lazim Kazim Riera falan hemen ilk firsatta. Bir mac oynamasi da bir anlam ifade etmiyor iyi bir sekilde. Son dønemlerde de cok køtu. Bir mac oynuyor on mac kredisi oluyor bøyle olmamali.

Bi Engin´in mücadelesine,hirzinia,hizina,top tutma özelligine,dar alanda top yapma özelligine bi de Kazim´e bakin.

Hayri Cund'un meşhur bile lafı vardır.Tam ona layık gerçekten. LESH !!!

kazım forvet oynar anca ,kanat olmaz bu adamdan.mertan artık sahne almalı !yetti !

10 maçta 1 gol atsın diye çekilmez bu eziyet.

katlancaz artık devre arasına kadar.

fatih hoca görmüyomu bunları gerçekten merak ediyorum.benim görmekten kastım yani Mertanı deneyebilir Berkini deneyebilir orda veya A2 den herhangi birini.Kazımdan kötü olamaz heralde

katlancaz artık devre arasına kadar.

fatih hoca görmüyomu bunları gerçekten merak ediyorum.benim görmekten kastım yani Mertanı deneyebilir Berkini deneyebilir orda veya A2 den herhangi birini.Kazımdan kötü olamaz heralde

Altyapıdan oyuncu tak diye monte edilmez alıştırılması gerekir önce takıma. Fatih hoca görüyor da Kazım onun adamı işte kafadan yazıyor onu sağ kanada.

Mtk, Estonya ayarında bir takımla hazırlık maçı yapalım, belki iyi oynar.

Altyapıdan oyuncu tak diye monte edilmez alıştırılması gerekir önce takıma. Fatih hoca görüyor da Kazım onun adamı işte kafadan yazıyor onu sağ kanada.

belli zaten alıştırdığı.Antremanlarda Mertan resimleri var.birkaç haftaya oynar 2.yarı heralde.tabi hocaya bağlı bu durum

belli zaten alıştırdığı.Antremanlarda Mertan resimleri var.birkaç haftaya oynar 2.yarı heralde.tabi hocaya bağlı bu durum

Bu maçta ilk 18 e alır sanıyordum ama devre arası kampına aldıktan sonra forma şansı verecek galiba ligde.

Geri
Üst Alt