#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Sahadaki tek kötü Galatasaray'lıydı.

Fener maçlarında oynayıp gerisinde yatmaya devam etmez umarım..Aynı hırsı performansı diğer maçlara inşallah.

iyi diyenlere: en iyi hali bile yetersiz biz de oynamak için

ilk yarı idare etti. 2 . yarı cok laubali oynadı. ama mücadelesini begendim.

adam cok mucadele etti beyler, ayip etmeyin, bir aralar sag bek, sol bek gibi geriye gelip, daha dogrusu kendini bosa cikarip, top aldi adam .

Yılda 2 kez fener maçlarında oynasın yeter.

Kötü diyenler olmuş ama Kazım gayet iyi oynadı..Çok kuvvetliydi en az 5-6 tane topu göğsüyle tuttu ki en az 2-3 dakika kazandırdı o hareketleri bize..Yararlıydı

Kazım yerine normal zekada biri olsaydı, en az 5 olurdu maç. Mücadeleyi herkes etti zaten, onu da etsin bir zahmet.

Kazım takımda en çok sırıtan isim.

adam cok mucadele etti beyler, ayip etmeyin, bir aralar sag bek, sol bek gibi geriye gelip, daha dogrusu kendini bosa cikarip, top aldi adam .

Takım savunmasına çok iyi destek verdi.Eboue ile sağ kanatı çok iyi kapattılar buna kimse bişey diyemez ama hücumda her zaman ki etkisizliği vardı.Hele ikinci yarıdaki Baros'a çıkarmadığı topta deli oldum.

Takım savunmasına çok iyi destek verdi.Eboue ile sağ kanatı çok iyi kapattılar buna kimse bişey diyemez ama hücumda her zaman ki etkisizliği vardı.Hele ikinci yarıdaki Baros'a çıkarmadığı topta deli oldum.

ben olmadim valla, cikarsa baros gene kacirirdi cunku buyuk ihtimal

ama tabi, kazim ofansif yetersiz, bunu ben hep söyledim, söyliyorum.

adamin kafasindan cok sey geciyor aslinda, ama iste kafasindakini yapamiyor. 2 yildir bu konuda gerileme var bu cocukta. Fenerde iken kazim bu kadar agir degildi, yavas degildi. Ayagina top gelir gelmez rakibinin üstüne giderdi, hepte calim denerdi. Bize geldikten beri ama bu konuda inanilmaz etkisiz, calim özürlüsü oldu gitti. Ebuenin attigi calimlari bile atamiyor.

Ne iyi oynaması?Takım iyi olduğu için,kötü oyunu göze batmadı.Tek iyi yanı daha önce yapmadığı,soldan gelişen ataklarda içeri girmeyi yaptı sadece.Hala bu takımın en zayıf halkası.

İşte o yüzden Reyes hayırlı olsun. :)

Geri
Üst Alt