#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kötü savunmacıların yerine Semih Kaya kötü Riera'nın yerine Emre Çolak hadi Fatih hocam kötü Kazım'ın yerine de bir adam bul

İkinci yarının başında sıçmaya başladı ardından biraz toparladı ama bu adam çok lakayıt ve yerine görede çok bencil Milan Baroş'a bomboş pozisyonda pas vermek yerine kaleye vurmayı denedi. Garip bi adam canı isteyince oynuyo canı istemeyince oynamıyo.

Yedegin yedegi olarak kalcaksa sorun degil.Kapasitesi en fazla budur bu adamin.

Kazım bu sene yokları oynuyo resmen ya hiçmi olumlu bi maçı olumlu bi hareketi olmaz bi adamın ... ikinci yarı sağ kanatta topu taç çizgisi yakınlarında durdurdu olduğu yerde ronaldo hareketleri yapmaya başladı sonra bi iki çalım denemesinin üstüne kaptırcağını adım gibi biliyodum aynen de öyle oldu ... Umarım devre arası yerine iyi bi adam alınır veya gençlere şans verilir diyorum...

Bence Kazım dün çok güzel mücadele etti. Eboue ile birlikte sag kanatta iyi isler yaptı ama o topu pas atsa daha iyi olurdu.

Baros atarmiydi? Belli değil ama Kazım o topu atsaydı Daha iyi olurdu.

Dün Kazım yerine Keita olsaydı sanırım farkı o zaman bulurduk işte.

Mücadelesi çok iyi ama ofansif katkısı çok düşük. Tipik bir Mehmet Topuz oldu adam nedense.

2 kez tercih hatasi yapti onun disinda dört dörtlük oynadi.

Herkesin aksine ben Kazım'ın hırslı oluşuna hayranım, her maç onu kadroda görmek istiyorum.

Bana Hasan Şaş'ı hatırlatıyor.

Yedek kanat oyuncumuz ve yedek forvetimiz olacak işte.Çocukluğunda da Galatasaraylıymış zaten

11 kredisi tükeniyor bence.gol atmak için çok uğraşıyor bu sefer kendi görevini unutuyor.

Kazım bu aralar hiç iyi değil ama Reyes gelirse bu sefer de yabancı sorunu olacak

kazimin muslera, ebue ve melo ile saglam bir arkadasligi var, bu cok net ortada.

sirf bu yüzden bile mutsuz olsun istemem.

hep sakalasiyorlar falan filan, güzel görüntüler oluyor, antremanlarda olsun, mac önceso, sonrasi falan olsun.

Kazım bu sene yokları oynuyo resmen ya hiçmi olumlu bi maçı olumlu bi hareketi olmaz bi adamın ... ikinci yarı sağ kanatta topu taç çizgisi yakınlarında durdurdu olduğu yerde ronaldo hareketleri yapmaya başladı sonra bi iki çalım denemesinin üstüne kaptırcağını adım gibi biliyodum aynen de öyle oldu ... Umarım devre arası yerine iyi bi adam alınır veya gençlere şans verilir diyorum...

Olumlu işler yaptığı bir sezonu varmıydı adamın.

kazim aslinda skora katkida bulunsa, ilk 11 deki yeri garanti olurdu ama iste adam yapamiyor.

eger kanatlarda oynayan adamlarimiz sezon basi 7-8 asist 7-8 golle oynamiyorsa, sampiyon falan da olamazsin.

Bir tek Fener maçlarında biraz iyi oynuyor. Yedek olarak düşünülmeli. Mutlaka birinci adam bulunmalı mevkiisine

Senede 20 kere falan Fenerle maç yapsak çok rahat City, Madrid gibi takımlara okuturuz bu adamı. Gerçi ben memnunum kendisinden. Her türlü takımda tutulmalı.

Adam geçemiyor.Fener maçında Kazım yerine Keita gibi bi adam olsa 6-7 olurdu o maç.

Geri
Üst Alt