#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Takımın açık ara en kötüsü.

İnanamıyorum yorumlara ... Bi hafta sonra '' Aslan be !! , Aslan parçasıı !! '' tipi yorumları da yaparken düşünün ...

kazım allahasen bu ne capsız bir oyundur yahu. d.tünü zor kaldırıyosun olum. sinir krizi gecirttiniz barosla birlikte.

Vasat mı vasat bir elemandı.Emre'yi, Semih'i alıp 11'e koyan Fatih Hoca görmüyor mu neler yaptıklarını?Neden hala sabrediyor bu Kazım'a, Mertan ondan çok daha mı kötü oynar?

Vasat mı vasat bir elemandı.Emre'yi, Semih'i alıp 11'e koyan Fatih Hoca görmüyor mu neler yaptıklarını?Neden hala sabrediyor bu Kazım'a, Mertan ondan çok daha mı kötü oynar?

aynen hocam ya merthan kazımdan kötü oynama ihtimali yok zaten ayrıca kazım süper oynuyormuş gibi bir havası var takımın sahibi gibi davranıyor

Kazım dua etsin Fatih Terim onu çok seviyor..

Bizede söylenecek tek şey kalıyor... YA SABIR.

Rahat oyunu beni hasta ediyor.

Adamda fizik var,sut var,dogru dürüst kullanabilse teknik var,hiz var.Ama kafa yok.Kafan olmayincada böyle bi oyuncu olunur.

Saolsun her maçta 10 kişi oynatıyor takımı, Dua etsin de kazanıyoruz yoksa lince uğrayan futbolcuların başında gelirdi.

Rahat oyunu beni hasta ediyor.

Adamda fizik var,sut var,dogru dürüst kullanabilse teknik var,hiz var.Ama kafa yok.Kafan olmayincada böyle bi oyuncu olunur.

Tekniği vasat, topla hızlanması ise zaman alıyor. Kanat olmaz bu adamdan, forvet olabilir. Fiziği harika, kalçasını kullanmayı da biliyor ayrıca. Yalnız son vuruşlarına çeki düzen vermesi gerek.

Sag kanada sağlam bir adam alınmalı. Alternatifsiz olması Kazım'ın bu halde olmasının en büyük sebebi belki de. Yapılıcak transferden sonra forveti yedeklemesi de kendisi acısından her şekilde en iyisi olur.

Ancak ne olursa olsun sorun cıkarmadığı sürece ilk 18'de bulunması gereken bir adamdır Kazım.

belliydi isliklanacagi, hakketmedi degil, ayip biliyorum ama artik millet kanser olmaktan bikti

Sağ kanatta mutlaka direkt oynayacak bir transfer yapmamız şart. Kazım kanseri artık can sıkmaya başladı. Gamsız dediğimiz Balta'dan daha beter.

Geri
Üst Alt