#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Elmander'in alternatifi olur ancak.

Sağ kanat da falan oynayamaz.Son maçıydı bugün.

Wolves'dan Kightly'i alip Colin'i takasta kullanmak suretiyle fiyattan duselim.

Islıklanmasının nedenını kendıde bılıyor olması lazım.Kötü futbolu defansa yardım etmeyısını gectım, fener macında bomboş pozisyonda barosa topu vermeyıp kendısı vurmustu bu mactada aynısını yaptı ve bombos pozısyonda yıne caprazdan kaleye vurdu..ayıptır gunahtır be kardesım mac 2-1, nasıl bu kadar egoist olursun anlamıyorum!!

Islıklanmasının nedenını kendıde bılıyor olması lazım.Kötü futbolu defansa yardım etmeyısını gectım, fener macında bomboş pozisyonda barosa topu vermeyıp kendısı vurmustu bu mactada aynısını yaptı ve bombos pozısyonda yıne caprazdan kaleye vurdu..ayıptır gunahtır be kardesım mac 2-1, nasıl bu kadar egoist olursun anlamıyorum!!

heleki barosun ona bir asisti vardi hangi macti hatirlamiyorum ona bakip bakip utansin :mad:

Vurarak dogrusunu yapti, PES degil bu ucgene basip adamin onune yuvarlasin. Adam vardi arada.

Terim bunu alsın kenara biraz. [Hic ama hic ama hic haz etmiyorum sahadaki hali hareketinden]

bu adamdan sağaçık olmaz.oynatacaksa forvette bi şans versin.fizik var,teknik var, topada iyi vuruyo.

Rezalet performansını bencilliğiyle perçinledi..

Baros'la değişmeli oynasınlar daha çok katkı sağlar.. Baros'un yedeği Kazım olsun mesela..

Haftaya yok. Ardindan da oraya bir transfer yapilsin, otursun biraz kenarda Antiguan Boy.

Bu adamın ederi bu kadar ne bi fazla bi eksik yası ilerledikce gücüde geriye gitceginden epi topu budur yani Suc bunda degil bunu takıma alıp sonra ona güvenerek koca sezonu ara dönemdede olmazsa onla bitirmeyi planlayanlarda 2-3 türde bencillgini artırıyor canımı sıkmaya basladı hoca bi kulagını ceksin

su adami olay cikarip degil de, güzel yollamak istemisimdir hep.

ama görünen o ki, istedigim gibi olmicak.

Formsuz diye düşman mi oldunuz adama :)

Bravo

bana öyle geldi ki o sarı kartı bilerek yedi haftaya samsuna gitmemek için.

barosu bile delirtti saha da

yine berbat oynadi samsun macinda cezali olmasi iyi oldu umarim yerine oynayan oyuncu formayi kapar

Kazim kadroda bulunmasi gereken hücum hattinin heryerine alternatif olabilecek bir futbolcu,ama asla bir ilk 11 oyuncusu degil.

Geri
Üst Alt