#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kazim kadroda bulunmasi gereken hücum hattinin heryerine alternatif olabilecek bir futbolcu,ama asla bir ilk 11 oyuncusu degil.

Hatta asla kanatta değil bence.. Forvet arkası falan oynasın.. Baros'un yedeği olsun hatta. Ama şöyle de birşey var kabul etmemiz gerekekn Kazım takımın içerisinde çok önemli bir halka arkadaşlık ilişkileri bakımından takımdan gönderilmesini de hiç istemem bu yüzden. 18'de olsun ama sürekli 11 oynamasın yeter..

bu seneki takımda taraftarı kanser edecek futbolcu kontenjanından faydalanarak sahada bulunuyor.

engin artik kaptirmaz ilk 11 deki yerini, haftaya kazimin yerine oyniyor buyuk ihtimal

cezalıymış haftaya vahh vahh vaaahhhhh

cezalıymış haftaya vahh vahh vaaahhhhh

valla, göbek attim dün kart görünce

ama cocuk bilerek gördü karti varya, cunku kötü oyniyordu, birde taraftar tepki verince, alin size dercesine gördü karti ama bilmiyor ki eger haftaya engin sagda iyi oynarsa, bir daha zor girecegini ilk 11'e.

zaten engine ilk 11 de nasil yer versem diye düsünürken hoca, cok iyi geldi bu kart

Kazımı ıslıklamak terimi ıslıklamaktır..Adamın kapasitesi bu,harika bir oyuncuda olmaya bilir,takıma verdiği katkıda ortada,beğenirsin yada beğenmezsin adam elinden geleni yapıyor.Ve onu sahaya sürende Fatih terimdir,bazıları yuhlasın diyede sahaya sürmüyor..

Mactan sonra oyuncu ıslıklamayı fenerbahçe taraftarından öğrendi bazıları galiba..

Ben hiç sevmem Kazım'ı. Lakin yuhlanma olayı olduysa yazık.

o ıslıklayanlar ciğeriniz yiyosa fatih terimi ıslıklayın. kazım kendi kendinimi oyuna sokuyor. fatih hoca sokuyor ozaman yiyosa onu ıslıklayın. bıktım lan sizden hasan şaşı ıslıkladınız,misimoviçi elanoyu lincolnü keitayı,ardayı,sabriyi,ayhanı...bıktım lan hepinizden. ardayıda siz kaçırdınız.ha başında yiyosa fatih terimide ıslıklayın demiştim ama 3maç üst üste yenilelim onuda ıslıklarsınız.

Yuhalanması hiç iyi değildi ama cezalı duruma düşmesine sevindim

Bu adamdan ne köy olur ne kasaba, bırakın bundan medet ummayı adam sahada kimseyi s...e takmıyor.Bide millet bunu savunuyor.Bu kadar laubali futbolcu olmaz , hele hiç birşey oynamıyor.Resmen el feni takımın.

Bu adamdan ne köy olur ne kasaba, bırakın bundan medet ummayı adam sahada kimseyi s...e takmıyor.Bide millet bunu savunuyor.Bu kadar laubali futbolcu olmaz , hele hiç birşey oynamıyor.Resmen el feni takımın.

"Bu adamdan ne köy olur ne kasaba, bırakın bundan medet ummayı adam sahada kimseyi s...e takmıyor.Bide millet bunu savunuyor.Bu kadar laubali futbolcuyu oynatan teknik direktör olmaz , hele hiç birşey göremiyor.Resmen el feni takımın." diyosun yani terim için ben bundan bunu anlarım.

Lincoln, Arda ve Sabri'nin ıslıklanması rezalet ve yanlıştı ama taraftar sonunda doğru birşey yaptı. Bu kadar maç dayandılar, gerçekten .çok sabırlı taraftarımız var. Kazım sezon başından beri Galatasaray taraftarı ile adeta alay ediyordu.

Iyi giden bir takimda, hala isliklamanin neresi dogru? Kazim kötü oynuyor olabilir ama 7 maçtir kazanan takimin oyuncusunu kimse isliklamamali.

Adami gol kacirdi diye hem de takim galipken isliklamak ne tur bir beyinsizliktir? O tur beyinsizliklerden stadlarimizi arindiralim.

Yok yok bizden adam olmaz.Tamam kötü oynuyor olabilir, Kazım'ı bende ezelden beridir sevmem ama ıslıklamak ne oluyor?

Nerede ne şekilde davranacağımızı hala öğrenemedik.

Kazım Kazım olayında Galatasaray taraftarı sınıfta kalmıştır.

Ben artık şu taraftar profillerinden gerçekden çok sıkıldım.

Yahu bir adam formsuz olabilir, yetersiz olabilir. vs vs olabilir. Ama bu adam geçen sene kaç maçta katkı yaptı bize. Bu senede yeterli olmasada, yedek için ideal bir YERLİ.

Bu demek değildir ki bir futbolcuya formsuz diye, Düşman gibi, Hain gibi davranılsın.

Bu forumdada örneklerini görüyoruz.

Halı saha maçımı kardeşim bu? Adam zorla mı çıkıyor oynuyor.

Fatih Terim görev verdiği sürece çıkıp oynayacak formsuzda olsa.

Ne desin adam. Hocam ben formsuzum oynatma beni mi diyecek?

Umursamaz deniliyor. Gol kaçıran hangi oyuncu bu adam kadar dövündü dün bir düşünün.

İyi gün taraftarı olmayın.

Çok fazla bencillik yapıyor, kendisi gol atmak için boşta olan arkadaşlarına pas vermiyor.

şu kadroda ıslıklanmayı hakeden tek adam servet, kazım'A ayıp edildi

Iyi giden bir takimda, hala isliklamanin neresi dogru? Kazim kötü oynuyor olabilir ama 7 maçtir kazanan takimin oyuncusunu kimse isliklamamali.

Bu sene bütün içsaha maçlarına gittim ve Kazım kadar yalandan koşan toptan kaçan başka bir oyuncu yok takımda bide üstüne aldığı topları saçma sapan kullanırsa o adam ıslıklanır

Geri
Üst Alt