#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

booya kasha

yanildigimi dusunmuyorum

kazimi barosun yerinde forvette izleyince anlayacaksiniz diye umabilirim ancak

baros deme bana

emre colak omuz atsa metroya binecek kadar gucsuz bitmis

fiziksel olarak emre colak seviyesine ulasana kadar takimdan kesilmesi taraftariyim

dun belki en az 3 kez yanlis kosular yapip elmanderi zor durumda birakti

kaptirdigi toplari yanlis kullandiklarini ignore etme

kazimda 2 gol pozisyonuna girdi sizin mantiginizla?

niye ona bravo demiyorsun

?

hemde adam forvet degil sag acik degilmi

cifte standard

Hesap hacklenmiş dağılalım.

Bir daha forma yüzü görmez inşallah.

Onu parçalı içinde görmek bile ürkütücü.

Lakayık tavırları adamı deli ediyor.

booya kasha

yanildigimi dusunmuyorum

kazimi barosun yerinde forvette izleyince anlayacaksiniz diye umabilirim ancak

baros deme bana

emre colak omuz atsa metroya binecek kadar gucsuz bitmis

fiziksel olarak emre colak seviyesine ulasana kadar takimdan kesilmesi taraftariyim

dun belki en az 3 kez yanlis kosular yapip elmanderi zor durumda birakti

kaptirdigi toplari yanlis kullandiklarini ignore etme

kazimda 2 gol pozisyonuna girdi sizin mantiginizla?

niye ona bravo demiyorsun

?

hemde adam forvet degil sag acik degilmi

cifte standard

Cifte standard degil heyis, en yapmadıgım seydir dunyada. Karakter analizi desek daha dogru olur. Baros'un ne oldugunu herkes biliyor, oyun stilini vs, yapmak istedikleri. Kazım'ın da ne oldugunu nasıl oynadıgını herkes biliyor. Arada baglantı kurmak, analiz etmek kimse icin zor olmasa gerek :ka21:

Kazım, dedigim gibi, takımı unuttu yine, kendine oynamaya basladı kenara alınması lazım. Bir kac mac aklı basına geldikten sonra, ciddi oynamaya baslıyor tekrar [daha once boyle oldu]. Baros tamam, Baros gibi oynamıyor bu ara, fakat yine gol olmasını saglıyor. Baros olmasa dun gol atamazdık, harbi soyluyorum. Emre'nin 2 sutunda da defansı bosaltan Baros. [gerci dun Webo atılmasa, zor yenerdik ya]...

Baros kotu degil, sadece fizik olarak biraz zayıf ve arkasında bir 10 numara yok. ya 10 numara yada iyi kanatlar gelirse, Baros cok iyi olur. Kazım icin ise, aynı seyi soyleyemiyorum, ne zaman nasıl oynayacagı asla belli olmayan tek futbolcu takımda.

Son olarak, Kazım pozisyona girmis. Aferin, ancak girip ne yapmıs ? Kazım'ın gorevi gol atmak mı ? Kanatlıgını yapmak mı. Orada gol attırabilirdi, kendini dusundu. Kacırdıktan sonraki hiphopcu tavırlarıda cok sinire dokunuyor. Sizi bilemem, benim icin oyle. Baros yine pozisyon oldugu zaman verir pasını. Kazım oyle degil. Daha dogrusu, bazen oyle, bazen degil. And that is the problem.

bence eskiden fenerde oynamis olmasi sizin yorumlarinizi etkiliyor farkinda degilsiniz

altyapidan gelen biri olsa agzinizi acmazdiniz

sorun bunu kendinize

Cifte standard degil heyis, en yapmadıgım seydir dunyada. Karakter analizi desek daha dogru olur. Baros'un ne oldugunu herkes biliyor, oyun stilini vs, yapmak istedikleri. Kazım'ın da ne oldugunu nasıl oynadıgını herkes biliyor. Arada baglantı kurmak, analiz etmek kimse icin zor olmasa gerek :ka21:

Kazım, dedigim gibi, takımı unuttu yine, kendine oynamaya basladı kenara alınması lazım. Bir kac mac aklı basına geldikten sonra, ciddi oynamaya baslıyor tekrar [daha once boyle oldu]. Baros tamam, Baros gibi oynamıyor bu ara, fakat yine gol olmasını saglıyor. Baros olmasa dun gol atamazdık, harbi soyluyorum. Emre'nin 2 sutunda da defansı bosaltan Baros. [gerci dun Webo atılmasa, zor yenerdik ya]...

Baros kotu degil, sadece fizik olarak biraz zayıf ve arkasında bir 10 numara yok. ya 10 numara yada iyi kanatlar gelirse, Baros cok iyi olur. Kazım icin ise, aynı seyi soyleyemiyorum, ne zaman nasıl oynayacagı asla belli olmayan tek futbolcu takımda.

Son olarak, Kazım pozisyona girmis. Aferin, ancak girip ne yapmıs ? Kazım'ın gorevi gol atmak mı ? Kanatlıgını yapmak mı. Orada gol attırabilirdi, kendini dusundu. Kacırdıktan sonraki hiphopcu tavırlarıda cok sinire dokunuyor. Sizi bilemem, benim icin oyle. Baros yine pozisyon oldugu zaman verir pasını. Kazım oyle degil. Daha dogrusu, bazen oyle, bazen degil. And that is the problem.

baros bu haliyle 10 numaranda 5 pas alsa golluk birini ancak zar zor atar

yuricek hali yok

dun elmanderin yanina pektemek i koysan 8-1 biterdi mac

Dün akşam ikinci yarı benim izlediğim tarafta oynadı.Kazım'ın 4-5 metre önüne top attıkları zaman koşarken acayip zorlandığını gördüm.Ligtv kamerası göstermez bunları :D :D

yeterince görünüyor yahu, adam kosarken sanki sirtinda görülmeyen birsey var, bir yük var, onu da tasimak zorunda kaliyor.

bence eskiden fenerde oynamis olmasi sizin yorumlarinizi etkiliyor farkinda degilsiniz

altyapidan gelen biri olsa agzinizi acmazdiniz

sorun bunu kendinize

Aydın'la Kazım'ın forumda ayrıldığını görmedim.

Bence sen olaya dar açıdan bakıyorsun olay ondan ibaret reis.

Yahu senebaşından beri leş futbolu görmüyor musun EL İNSAF :ka21:

guzel olmus

2 sene once sabriyi sagbek sananlar forumdan ciksin dedigimdede hesabim heklenmisti

balta topcu degil dedigimde hala heklendigini dusunenler var

serveti herkes gormustur one bisey demiyorum:)

aynen devam

yerine iyisi gelince degerimi anlayacaksiniz:)

birakiyorum ben kustum:)

Baros ve Kazım benim gözümde aynı... İkisinin yerinde daha iyi adam lazım..

Aydın'la Kazım'ın forumda ayrıldığını görmedim.

Bence sen olaya dar açıdan bakıyorsun olay ondan ibaret reis.

Yahu senebaşından beri leş futbolu görmüyor musun EL İNSAF :ka21:

uydurmayalim kazim aydin gibi 5 sene bir gol atmis olsa ilk once gider sen tirnaklarini sokerdin

birakin bu isleri

Baros ve Kazım benim gözümde aynı... İkisinin yerinde daha iyi adam lazım..

imza

ama yinede kim ne derse desin baros yerine kazim forvette daha faydali olur ama sag acikta, sol acikta falan oynatilmasin.

koy ilerde bogussun stoperlerle.

kendisi atmaz belki ama attirir, rakibini yorar, sut ceker.

baros ruh gibi, hamile kadin dan bile beter durumda yahu baros sahada iken.

fu.gif

Baros ve Kazım'ı aynı kefeye koyan zihniyeti anlamak mumkun degil. Bu sebeple tartısmadan ayrıldıgımı saygı cercevesi icerisinde belirtiyorum. RESPECTS :ka21:

Baros ve Kazım'ı aynı kefeye koyan zihniyeti anlamak mumkun degil. Bu sebeple tartısmadan ayrıldıgımı saygı cercevesi icerisinde belirtiyorum. RESPECTS :ka21:

Bende aynı şekilde Baros'u Kazım'dan üstte gören zihniyeti anlayamıyorum. Saygılar :tiphat:

uydurmayalim kazim aydin gibi 5 sene bir gol atmis olsa ilk once gider sen tirnaklarini sokerdin

birakin bu isleri

Arkadaşın sözcülüğünü yapmış gibi olmıyim ama orda fnerlı yada degıl dıye ayrım yapmıyoruz dedi bence yoksa Aydını top diye oynar Kazım ama bu Kazım çok iyi anlamına gelmesin Aydın bence futbolcu falan değil :D :D Kazımda bizim onbir oyuncumuz olmamalı

Geri
Üst Alt