#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

baros 2

kazim 6

elmander,selcuk 8

baros bu sene bir kez 7 aldi benden

onun disida 5 gormedim

kazimi 5 in altinda gormedim

Kazım'ın 5'in üstüne çıktığı kaç maç var yahu.Riera'dan farkını söyleyin bu adamın kontenjan doldurmaması dışında.

Hayır bu kadar rezil oyunu üzerine adam da almıyoruz ya göz göre göre intihar gibi birşey bu.

Geçen sene de Servet ve Mustafa Sarp için aynıydı

fu.gif

Baros ve Kazım'ı aynı kefeye koyan zihniyeti anlamak mumkun degil. Bu sebeple tartısmadan ayrıldıgımı saygı cercevesi icerisinde belirtiyorum. RESPECTS :ka21:

Kazım berbattır Kazım lesh oğlu leshhdir ama

Kazım > 2xBaroş

Kazım'ın iyi oynadıgı mac sayısı 3.

Onun dısında vasat & vasat altı & kotu. Ama bir oyuncuya hayranlık varsa, bunlar goz ardı ediliyor [gibime geliyor]. Mesela su an bizim takımda en sevdigim oyuncu Baros'tur, ama kotu faydasız oldugu zaman yuzune vuruyorum bunu. Baros benim icin neden faydalı ? Cunku sizin gibi cocuktan Drogba olmasını beklemiyorum. Her mac ozellikle izlerim, Baros oynadıgında Galatasaray mutlaka pozisyona giriyor, en kısır maclarda dahi. Su an Baros'un %100 olmadıgını bende biliyorum, %70 bile degil belki, ama yine gol attırıyor takıma, oyle yada boyle.

Kazım icin aynısını soylemem mumkun degil, cunku bir Keita gorduk. Kazım'ın ipiyle kuyuya inilmez. [bence]...

İlla oynatılacaksa ileri ikiliden biri olarak oynamalı, en azından fiziği ve şutlarıyla bir şeyler yapabilir. Dribbling açısından son dönemde koca bir sıfır.

Lan sana mi kaldi kazimin futbolunu degerlendirmek? Terimi islikla o zaman, kazim silah zoruyla oynamiyor ya. Sen taraftarsin gorevin takimi desteklemek. Oyle muthis taraftarimiz var ki macin son yarim saati takim galipken 58. Madde tezahurati yapip oyundan cikan adami islikliyor. Boyle denyoluklar yapacak olan evinde oturup barca maclarini takip etsin. Bize takim iyi giderken fener diyip topcu isliklayan taraftar degil 90 dk Galatasaray diyecek taraftar lazim. Takim kotu gitse anlarim da 7 mac kazanmisken maholuklara barca kilifi hilaryus oluyor jose islikdas

Heralde bana kaldı LAN kime kalıcak, ben taraftarım, topçuda kendi arkadaşlarıyla halı saha macı yapmıyo ya orda, akıllı oynıcak canımı yicek. Ayrıca banane olm 58. bilmem ne tezahuratı yapan adamdan ben onu mu savunuyorum. Kazım dogruya dogru bu takımın en ince halkası bunun sebebi kalitesizliği değil oyun anlayışı. Düzelticek kendini, çizgiye yakınken orta yap ceza sahasının ordaysan sakın pas verme şut çek. Sence FT bölemi diyodur Kazım'a. Biraz akıllı olsun bacasil kullansın.

Bizde asla ama asla 11 oynayacak adam değil. Forvetteki 4 veya 5. Alternatif olabilir en fazla.

Kazım'ı çok severim de hangi kafayla premier lig,ligue1 gibi liglerde oynamış, euro2004'ün gol kralı olmuş, Galatasaray ile önemli işler yapmış Baros'tan üstün tutuluyor, neyin kafasını yaşıyorsunuz beyler?

Iyi bi yedek olur.

Yigit´lere,Olcanlara 10 basar,ama BIZIM ilk 11´de yetmiyor.Iyi niyetli,eski Kazim degil artik,defansa cok yardim ediyor.Ama Melo,Selcuk,Elmander,Baros ve Engin gibi oyuncularin yaninda baya kötü gözükiyor.

Ama yedek olarak KESINLIKLE kalmasi lazim.

iyi yada kötü , bu adamın ıslıklanması doğru değil.Şampiyonluk bekleyen taraftarın motivasyonu böyle olmamalı. Elimizde ribery varda o mu oynatılmıyor ?

Kazım'ı çok severim de hangi kafayla premier lig,ligue1 gibi liglerde oynamış, euro2004'ün gol kralı olmuş, Galatasaray ile önemli işler yapmış Baros'tan üstün tutuluyor, neyin kafasını yaşıyorsunuz beyler?

servet euro 2008 demesini biliyon ama

Forvet olabilitesi var Kazım'ın. Forvet olarak denenmeli ya da futbolu bırakıp, dans yarışmalarında boy göstermeli.

Geri
Üst Alt