#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Yedek olur en fazla.Zaten Kazım'ın oynamasının tek nedeni alternatifinin Aydın olması.Başka bir neden göremiyorum çünkü.

Oynayacağı maç var, oynamayacağı maç var. Yedek olsun, takıma renk katıyor.Zaman zaman attığı golleri seviyorum.

Bu takimin sag acigi Shaqiri gelmedigi surece Kazim'dir.

Kazım'dan neden Keita falan bekleniyor anlamam. Adamın tarzı zaten alıp dikine gidip, 3 adam geçip orta açmak değil ki. Topu ileride tutabilen bir adam. Engin'e kıyasla fizik gücü var, yıkılmıyor, hava toplarını alıyor, top tutabiliyor, defansa bek kadar destek veriyor, iyi orta açıyor, en azından bencil değil ceza alanına girene kadar, girince bencil olsa da sorun değil benim için.

Kesinlikle beş para etmez değil. Kazım'ın en büyük özelliği takımın baskı kırmasında son derece etkili olması. Kazım sağ tarafta fiziki varlığıyla bile rakibi zorkayan bir tip böylece Eboue rahat rahat çıkabiliyor.

Seyirci istiyor ki kazım topu kaybettiğinde deli gibi topun peşinden koşsun. top kazanma işini takımda en güzel yapan isim emre çolak. en kötü yapan da engin baytar. (forvetlerimizi saymıyorum) kazım gibi bir adamdan emre çolak tarzı top kazanma işini beklememek lazım onun varlığı kimi zaman rakibi çok zorluyor.

Kazım sağ açık için yeterli değil, ama en iyi alternatifimiz. dolayısıyla buraya transfer gerek.

Sağ kanat için elimizdeki en iyi adammış, Samsun maçında bunu görmüş olduk.

Öyle bazılarının abarttığı kadar kötü bir oyuncu değil kazım.Çok iyi oyuncuda değil fakat kötüde değil..

1-2 mac dinlendirilmesi gerebilir keza her futbolcunun perfermansının düştüğü dönemler olabilir.

Sonra yine eski forumuna kavuşacaktır

398490_218485334903132_106202092798124_494460_1810708431_n.jpg

yeni imajı :)

Kızdığımız, beğenmediğimiz Kazım'ı dün aradık.

Geri
Üst Alt