#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

şu kazım düşmanlığını bırakın,şu takımın kadrosunda her türlü bulunması gereken bir adam.

Yattara olmuş lan bu bildiğin.

B_9f85e0fcf73dd924c6db28ac43b12f79.jpg

ben seviyom olum bu herifi size kalsa bütün futbolcular maç sırasında formalarını yırtması lazım mıstafa sarp gibi. tamam adam vurdum duymaz ama onunda tarzı bu. hem böle vurdum duymaz adamlar derbilerde başarılı olmuştur hep. dünde sağ kanatta olsaydı iyiydi. tamam shaqiri,töre,hamit falan gelir amenna ama şuan kazımı kesecek sağ kanat yok malesef takımda.

O saç olmamış panpa [bence] :ays:

Kesinlikle beş para etmez değil. Kazım'ın en büyük özelliği takımın baskı kırmasında son derece etkili olması. Kazım sağ tarafta fiziki varlığıyla bile rakibi zorkayan bir tip böylece Eboue rahat rahat çıkabiliyor.

Seyirci istiyor ki kazım topu kaybettiğinde deli gibi topun peşinden koşsun. top kazanma işini takımda en güzel yapan isim emre çolak. en kötü yapan da engin baytar. (forvetlerimizi saymıyorum) kazım gibi bir adamdan emre çolak tarzı top kazanma işini beklememek lazım onun varlığı kimi zaman rakibi çok zorluyor.

Kazım sağ açık için yeterli değil, ama en iyi alternatifimiz. dolayısıyla buraya transfer gerek.

Birader bi git işine Enginin topu kapıp kazımın attığı gol var git izle Ankaragucu macını sonra gel buraya yorum yaz.

Kafaya göre en kotu Engin demekle olmuyor.Biraz maca adam gibi bakmak lazım.Adamın hakkını kafadan uyduruk yorumlarla yememek lazım.

Sarp vol. II. Ballı hocayı buldu bizi hayatta terketmez. Süper ligde başka takımda olsa yedekte sürünür, bir süre sonra ortadan kaybolurdu.

Sarp vol. II. Ballı hocayı buldu bizi hayatta terketmez. Süper ligde başka takımda olsa yedekte sürünür, bir süre sonra ortadan kaybolurdu.

Emre belözoğlu yalaması taraftarın ettiği lafa bak.Küme düşsenizde sizin gibi gizli fenerlilerden kurtulsak artık keske

Emre belözoğlu yalaması taraftarın ettiği lafa bak.Küme düşsenizde sizin gibi gizli fenerlilerden kurtulsak artık keske

Bence sen fenerlisin. Söyle bakayım Kazım gibi vasat altı bir futbolcuyu neden savunuyorsun? Eski fenerli diye mi yoksa?

Emre Çolak'ı oynatılsın derken bile senden çok hakaret yedim. Emre ile alay ediyordun. Bırak bu işleri..

Bence sen fenerlisin. Söyle bakayım Kazım gibi vasat altı bir futbolcuyu neden savunuyorsun? Eski fenerli diye mi yoksa?

Emre Çolak'ı oynatılsın derken bile senden çok hakaret yedim. Emre ile alay ediyordun. Bırak bu işleri..

:asd: :asd: :asd: :asd:

Hayatımda hakaret ve küfür ettiğim 2 emre var biri sen diğeri o yalaması olduğun fenerli çocuk.Buradan kasma ekmek çıkmaz Çolak konusunda

Kazım'ı savunmuyorum bana bıraksalar a2 de oynatmam derdim senın her fırsatta hocaya sallaman,sallamaya çalışman tipik fenerli triplerin yani

Hayatımda hakaret ve küfür ettiğim 2 emre var biri sen diğeri o yalaması olduğun çocuk

Kazım'ı savunmuyorum bana bıraksalar a2 de oynatmam derdim senın her fırsatta hocaya sallaman.

O zaman Emre Çolak başlığına bak. Ben Emre'yi savunurken burada şu an yaptığın gibi başlığa dalmışın sabote etmeye başlamışsın konuyu.

Hayatımda hakaret ve küfür ettiğim 2 emre var biri sen diğeri o yalaması olduğun fenerli çocuk.Buradan kasma ekmek çıkmaz Çolak konusunda

Kazım'ı savunmuyorum bana bıraksalar a2 de oynatmam derdim senın her fırsatta hocaya sallaman,sallamaya çalışman tipik fenerli triplerin yani

Vasat altı Kazım'ı savunmak için buraya daldın. Bence fener yalamasısın. Kendini bu kadar kolay ele verme.

O zaman Emre Çolak başlığına bak. Ben Emre'yi savunurken burada şu an yaptığın gibi başlığa dalmışın sabote etmeye başlamışsın konuyu.

O başlıktada her başlıkta yaptığın gibi hocaya sallıyordun sürekli bende ona karşılık veriyordum.Kolay kolay br oyuncuya ya da hoca ya salladığım,hakaret ettiğm mesaj bulamazsın o iş sen ve senin gibi ruh hastalarının işi.

Vasat altı Kazım'ı savunmak için buraya daldın. Bence fener yalamasısın. Kendini bu kadar kolay ele verme.

Dediğim gibi Kazım'ı su haliyle a2 de oynatmam derdim senin ballı diye nitelendirdiğin sene başından buyana kapak taka taka seni tünele çeviren hocanın konusu.

Hersey iyi giderken hala bal falan diyorsan kuşsun cicim sen.Ya kuşsun ya ruh hastası

Dediğim gibi Kazım'ı su haliyle a2 de oynatmam derdim senin ballı niye nitelendirdiğin sene başından buyana kapak taka taka seni tünele çeviren hocanın konusu.

Hersey iyi giderken hala bal falan diyorsan kuşsun cicim sen.Ya kuşsun ya ruh hastası

Hocaya sallama yok. Ben ballı diye Kazım'ın bakış açısını yansıttım. Kapak takmaya gelirsek. Ben ve bazı arkadaşlar ne ileri sürdüysek ve bazı senin tayfan tarafından alay konusu yapıldıysak, hocamız onları bir bir yerine getirdi. Ujfalusi ve Semih'in stoper oynatılmasından tutun, Emre'nin oynatılması gerektiği ve bunun gibi birçok rötuş. Bunları biz dedik diye yapmadı.Ama zamanında alay ettiniz birçok öneri ile. Başka cik cik, gak gak istemiyoruz forumda. İnsanların fikirlerine bel altı müdahale etmeyin artık. Burası Galatasaray forum.

Hocaya sallama yok. Ben ballı diye Kazım'ın bakış açısını yansıttım. Kapak takmaya gelirsek. Ben ve bazı arkadaşlar ne ileri sürdüysek ve bazı senin tayfan tarafından alay konusu yapıldıysak, hocamız onları bir bir yerine getirdi. Ujfalusi ve Semih'in stoper oynatılmasından tutun, Emre'nin oynatılması gerektiği ve bunun gibi birçok rötuş. Bunları biz dedik diye yapmadı.Ama zamanında alay ettiniz birçok öneri ile. Başka cik cik, gak gak istemiyoruz forumda. İnsanların fikirlerine bel altı müdahale etmeyin artık. Burası Galatasaray forum.

Boldlu yerler ile konu kapanmıştır benim için dediğin gibi madem yanlış anlaşılma var ozaman o kısım için kusra bakma.Benim tayfam yok ayrıca herkesle aynı şekilde konuşurum ön yargı hissetmediğim müddetce.Alay olayı senin insanlara "azizin ajanısın,Terim bizim kötüğümüzü istiyor,Terim futbolu bilmiyor,dediklerimizi yapıyor kesin forumu takip ediyor,Eboue 5 para etmez" vs vs gibi mesajlarından dolayı oldu onun dışında seninle alay eden kimse olmadı.(gerçi bunlar dışında nadir yorum yazıyordun)

Kendim için diyorum profesyonellerimize,hocamıza bel altı sallarsan bende mesaja göre bel altı karşılık veriyorum bazen hepsi bu.

edit:şimdi farkına vardım hala gak gak guk guk diyorsun her fırsatta Emre Belöz. na hayranlığını dile getiren,kendi profesyonllerine ağzına geleni söylerken ona Tanrı gibi tapan ben değilim sensin.

Neyse.

Geri
Üst Alt