#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Evet Kenan'cığım, bu kadar teknik bir adam varken Juventus gibi bir kulüp Pirlo'yu alıp Melo'yu kiraladı, ne salaklar değil mi?

melo ile pirlo tam olarak aynı mevki adamları değil pirlo 2 yönlü ama ofansif yönü ağır basan biri pirlo da melo kadar savunma yapamaz.melo bana göre de ön libero dmc mevkisine göre teknik bir adam gattusolar canalar var onlara kazma diyebiliriz ama melo bu katagoriye girmez

melo ile pirlo tam olarak aynı mevki adamları değil pirlo 2 yönlü ama ofansif yönü ağır basan biri pirlo da melo kadar savunma yapamaz.melo bana göre de ön libero dmc mevkisine göre teknik bir adam gattusolar canalar var onlara kazma diyebiliriz ama melo bu katagoriye girmez

pirlo defans yapamaz he?

Yav arkadaş, ben zaten bir tutmadım, niye beni uğraştırıyorsunuz? Valla uzun uzun yazacak derman yok olm. Melo kazma arkadaş işte, gelmeden önceki performansı kazma oscarı alırdı, şimdi burada iyi oynuyor eyvallah diyoruz işte. Neyle neyi kıstas alıyorsunuz yahu.

pirlo defans yapamaz he?

Yav arkadaş, ben zaten bir tutmadım, niye beni uğraştırıyorsunuz? Valla uzun uzun yazacak derman yok olm. Melo kazma arkadaş işte, gelmeden önceki performansı kazma oscarı alırdı, şimdi burada iyi oynuyor eyvallah diyoruz işte. Neyle neyi kıstas alıyorsunuz yahu.

cümlemde pirlo defans yapamaz ifadesi yok melo kadar yapamaz var. zaten milanda da pis işleri gattuso ambrossini yapardı juvede de vidal yapıyor

İşim gücüm var dedim, lütfen ama, gerçekten lütfen yani. Bu gecelik yeter, başka zaman sayarım.

kazım hakkında ahmet çakar gibi konuşmak istiyorum.

kendine gel evladım, sen şanlı bir takımın oyuncusun. kendine gel!!!!

Pirlo, Xabi Alonso, Fletcher, Yaya Toure, Gareth Barry, Raul Meireles. Yeter mi la?

Tartışmaya katılmak istemiyorum ama Pirlo,Xabi Alonso falan cmf, F.Melo dmf farklı oyuncular yani.

Durun beyler artık.

neo+stops+time.jpg

Kazım topiği lütfen.

Tartışmaya katılmak istemiyorum ama Pirlo,Xabi Alonso falan cmf, F.Melo dmf farklı oyuncular yani.

Melo'nun arkasına Alex Song'u koyarsan Melo da cmf olur hacu, şimdi Real'de Diarra'yı çıkar Alonso dmf olur, aynı bölgenin adamları, c'si d'si mi var allasen?

Geri
Üst Alt