#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Ben Kazım'ı seviyorum. Fener macındaki performanslarını tüm sezona, en azından %70'ine yaysa mükemmel bir katkı vermis olur. Ancak ne yazık ki sezonda sadece 2 mac oynayan bir adam son zamanlarda. Fatih Terim maksimum performansı alır diye düsünüyordum ama yine de cok verim alamıyoruz su anda. Umarım 2.devre en azından gecen sezon 2.devre verdiği katkıya yakın bir katkı verebilir.

Playofflar yaklastiginda takimdaki herkesin motivasyon artar diye dusunuyorum. Kazim'i birde ozaman görmek isterim.

aha size kazım kesiği. öpün başınıza koyun lan, ne süper akıyoruz sağdan değil mi? bütün hücumları da oradan yiyoruz, oh mis. bu adama laf edenin dili tüylensin.

Kanat olarak oynamasın bir zahmet,ama Sercan'ın yerine forvette iş yapar.

Kötünün kötüsü.

Galatasaray tarihinin Sercan'dan sonra en kötü ikinci futbolcusu.

Hala defansa yardım ediyor deyin. :b5::b5::b5:

O attığı 2 saçma şut nasıl biri olduğunu gösteriyor. Ceza almak istemiyorum !

Bu adama futbolcu demeyin bari.Aylardan sonra Kazımın oynamadığını öğrenince maçı izledim.Ama Kazım efendi kurtarıcı olarak oyuna girdi.Yuh diyorum başka birşey demiyorum.Adamın bir şutu vardı ki ancak bu kadar olur.Onun kişiliğini gösteren türden.

2 tane şut çekti harbiden ibret aldım. Hayatında ilk defa topla buluşmuş gibi.

ilk geldiği günden beri söylüyorum bu adam futbolcu DEĞİL !!!!

Sabriye forvet taraflarına koyun karşılığı kazım olacaktır.Futbolcu değil.Varan ~2

çok rezil bir futbolcu gerçeten.

kimi insan şanslı doğuyor

Hoca geç aldı Sercan'ın yerine.Geri kalan dakikalarda bi halt yiyemedi.Benim bu adamdan beklentim sıfır zaten.Sene başından beri söylüyorum

biz kazımla sabriyi forvet oynatalım. rakip defansın aklı bulansın.

Kazım'ı klonlatıp 11 Kazım cıkmak lazım, ancak oyle mac kazanırız.

Kazım kardeş sen git dip boyanla falan uğraş bir süre tatile falan çık sakatlan ne bileyim yeter ki G-İ-T !!

dengesiz,sacma sapan yerlerden anlamsız anlamsız sutlar...

of kazım of...

80'de oyuna girdi, birseyler yapmaya calisti, 3 kez adam calimladi elmandere pozisyon hazirladi son saniye ama diger 2 sutu fiyaskoydu. allahtan bonservis ödeyip almadik bunu .

Bu adamın takımda kalması ama çok az şans verilmesi lazım. Çünkü takıma gerçekten pozitif enerji veriyor, yabancılarla da çok iyi anlaşıyor. Geçen maçta Riera oyundan çıkınca çiçek verdi "çok güzel oynadın canım" falan diyerek :asd:

Bu adamın takımda kalması ama çok az şans verilmesi lazım. Çünkü takıma gerçekten pozitif enerji veriyor, yabancılarla da çok iyi anlaşıyor. Geçen maçta Riera oyundan çıkınca çiçek verdi "çok güzel oynadın canım" falan diyerek :asd:

Onu Ata Demirer de yapar alıp sağ açık mı oynatalım ?

Kazım beceriksiz,umursamaz ve asla Galatasaray topçusu değil.Tez zamanda yollar ayrılmalı

Geri
Üst Alt