#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım | Blackburn Rovers FC'de Kiralık

Drogba ve Senijder'e takımdaki biçok oyuncudan daha kolay uyum sağlar oyun anlamında.

Sanırım Fatih hoca sezon öncesine kampına alıp tekrar bi deneyecek Kazım'ı. Aslında çok yetenekli bir adam ama kafasını futbol dışında şeylerle yoruyor...

Sanırım Fatih hoca sezon öncesine kampına alıp tekrar bi deneyecek Kazım'ı. Aslında çok yetenekli bir adam ama kafasını futbol dışında şeylerle yoruyor...

ama bence bu sene gelirse çok daha iyi bir kazım seyredeceğimizi düşünüyorum.dünya da kaç futbolcuya nasip olur aynı anda hem sneijderle hem de drogba ile oynamak.bence kazım çok zeki bir oyuncu ve üst düzey oyunculardan kurulu bir takımda elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağına eminim.

ama bence bu sene gelirse çok daha iyi bir kazım seyredeceğimizi düşünüyorum.dünya da kaç futbolcuya nasip olur aynı anda hem sneijderle hem de drogba ile oynamak.bence kazım çok zeki bir oyuncu ve üst düzey oyunculardan kurulu bir takımda elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağına eminim.

Bende öyle düşünüyorum. Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu ama kafasını tamamen futbola vermesi lazım. Fatih hocanın dediği gibi akıllanmıştır inşallah...

gitmesi bence kendi hatasıydı kazım bu takımda aydın dan emre den yiğit gökoğlan sercandan hepsinden daha çok fayda sağlar

Denenmişi denemeyeceksin.

umarım ingilterede birşeyler öğrenmiştir, çünkü oyun yapısı ve kalite olarak ingiltere 9. yerel amatör küme>süper lig anadolu takımları.

Denendiğinde kötü müydü ki?

Boşuna göndermedik ya? :)

Hamit 'e oynadığı maç başına 5 birim laf söylendiyse, Kazım oynuyorken 15 birim laf söyleniyordu.

"O yıl Galatasaray da kötüydü, yeni şans hakediyor" savına çekimser yaklaşıyorum.

Takımı yarı yolda bıraktı durduk yere gitmek istedi.

Benim tanıdığım Fatih hoca bir şansı zor verir bu haytaya.Zaten o şansı haketmiyor.

Kadro kalitesi artarken bu çöpleri neden denemeye çalıştığımızı hala anlamıyorum :SS:

takasta kullaniriz merak etme Colin, senin bu takimda daha kalma hakkin yok

geri gelsin isterim

Boşuna göndermedik ya? :)

Hamit 'e oynadığı maç başına 5 birim laf söylendiyse, Kazım oynuyorken 15 birim laf söyleniyordu.

"O yıl Galatasaray da kötüydü, yeni şans hakediyor" savına çekimser yaklaşıyorum.

Kötü olan yıl da, ikinci yarı gelmesine rağmen gol+asist olarak en üretken futbolcumuzdu. Bu yıl Hamit'in yaptıklarının kat be katını yarım sezonda yapmıştı. Geçen yıl da Hamit kadar kötü değildi bence. Gitme sebebi de ilk yarının son maçı ya da ikinci yarının ilk maçında Kazım'ı ıslıklamalarıydı. Fatih Terim de zaten Kazım'ın gitmek istediğini, ara vermek istediğini söylemişti. Ben demiyorum ki Kazım gelsin banko oynasın, taşısın bizi. Hamit'in şuan ki kadroya giremeyecek hali yerine, Kazım'dan iyi bir yedek olur. Hem de Hamit'ten genç ve yıllık üçte biri fiyatına. :)

Re: #80 Kazım Kazım | Blackburn Rovers FC'de Kiralık

Kazım geri gelir bunun sonucunda Hamit in yedeği olur.

Re: #80 Kazım Kazım | Blackburn Rovers FC'de Kiralık

Ilk sezonda daha göze batan bir performans ortaya koyuyordu yaptığı asistlerle. Geçen sezon saç baş yoldurttu, ne çabuk unuttunuz maç esnasında Kazım'a yapılan eleştirileri. Sahada resmen geziyordu.

bu kadroya geri alinirsa eski gelenegimiz de geri gelir, o da kendi oyuncumuzu kendi stadimizda isliklamak, 50.000 kisi mac la degil bununla ugrasir, bunu taraftar unutmaz, huzuru bozmasak daha iyi olur

CL'de ceyrek finalde sorumluluk alacak adam hamit mi olur kazım mı, buna cevap verin sonra hamit yerine kazım'ı geri isteyin.

Geri
Üst Alt