#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım | Blackburn Rovers FC'de Kiralık

Kazım bence pres yapabilirse çok faydalı olur, türk statüsünde bence dönmeli

Bu eleman birden niye gitti anlamamıştım geçen sezon fenada oynamıyordu yani.

aydın mı kazım mı deseler sabaha kadar kazım derim İMPARATOR ne demişti bir kişiye yetenek veremezsiniz ama dayanıklılığını yani daha çok koşmasını sağlayabilirsiniz demişti kazımda bence yetenek problemi yok ama pres problemi var bunu giderirse çok iyi oyuncu olabilir bence değerlendirilmeli en azından alternatif olarak kesin değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum

Fatih Terim'de psikopatlardan,sorunlu oyunculardan yıldız yaratma çabası olduğu kesin.Çoğunda tutturuyor.Bakalım Kazım tutacak mı?Açıklamalarına bakılırsa son şansı olduğunu iyi biliyor Kazım.Bence olabilir.

:ayatollah:

Kazım dan yeni bir Burak Yılmaz yaratabilir hoca

Aydin, Sabri girecene Kazim girsin.

Yedekte kalsin. FIzigi iyi türk ligi icin. berki ingiltere de birsey de kapdi...

Olmazsa takas'da kulanalim.

aydın mı kazım mı deseler sabaha kadar kazım derim İMPARATOR ne demişti bir kişiye yetenek veremezsiniz ama dayanıklılığını yani daha çok koşmasını sağlayabilirsiniz demişti kazımda bence yetenek problemi yok ama pres problemi var bunu giderirse çok iyi oyuncu olabilir bence değerlendirilmeli en azından alternatif olarak kesin değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum

İyi de bu söz Aydın'a daha çok uyuyor bence :D

cok seviyorum bu adami nedense ! cokta faydali olabilecegni dusnuyorum 1 sene boyunca caglar hakan gibi otursun bencte iste firsat geldimi oyunar her mac 90 dk oyunar diye sart yok 1 sene gitmeside iyi oldu kendisi acisinden akli basina gelmistir kulubun degerini anlamistir 2 sezon ust usta sampiyonluk CL macermaiz felan derken icinden ah keske kalsaydim ve yaptim aptalca seyleri yapmasaydim demistir.

valla forvete çok iyi bi alternatif olur ve forvette oynarsa çok faydalı olur.çünkü hem fiziği çok iyi,hem teknik,şutları iyi...drogbadan çok şeyler öğrenebilir.

kiralıklardan kadroda tutulabilecek tek oyuncu. aydın kalacağına bu kalsın. hem takımda arkadaşlığı artırıyor.. zenci dayanışmasıyla baya iyi iş yaparlar drogba eboue melo dany falan

Biraz kıvraklığı avantaj .

Dön aslanım sen.

sen oralarda dans etmeye devam et

Hayırdır la geri mi dönüyon ?

Ben Kazım'ın gönderilmesini de anlamayanlardanım. Bu sene en ihtiyaç duyduğumuz adamlardan biriydi.

Geri
Üst Alt